Υπάρχουν ζώδια τα οποία ξεχωρίζουν στον εργασιακό χώρο καθώς έχουν αυξημένες πιθανότητες για επαγγελματική ανέλιξη.

Φαίνεται πως κάποια ζώδια έχουν στο «αίμα» τους την επιτυχία στο εργασιακό περιβάλλον και σε αρκετές περιπτώσεις δεν διστάζουν να κάνουν θυσίες για να «καπαρώσουν» μία θέση.

Κριός

Οι Κριοί είναι πολυμήχανοι, γρήγοροι και ξέρουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Είναι ωραίο τύποι, χωρίς να κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο. Μην τους κάνεις εχθρούς γιατί μπορείς να τους βρεις μπροστά σου ως αφεντικά, θα θυμούνται πάντα αυτό που συνέβη λίγα χρόνια πριν και θα σου φορέσουν την εκδίκηση καπέλο. Κλασική περίπτωση πετυχημένης γυναίκας Κριού είναι η Lady Gaga.

 Λέων

Ο Λέων είναι bossy:  η J Lo είναι Λέων στο ζώδιο και έχει τη φήμη του «αφεντικού» . Είναι το ζώδιο που δεν αφήνει τίποτα σε σχέση με την κορυφή και την καταξίωση να πάει χαμένο. Δουλεύει την εικόνα του πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι. Όταν ένας Λέoντας είναι πεσμένος πιστεύει πως είναι απλά ημίθεος. H κορυφή για εκείνον είναι το πατρικό του σπίτι, το οποίο δεν θα αφήσει κανέναν να του το πάρει.

Αιγόκερως

Για αυτό το ζώδιο, το πρεστίζ είναι κινητήριος δύναμη. Του αρέσει η αίγλη και τη χτίζει από μωρό παιδί. Από τη γυναίκα Αιγόκερω δεν μπορεί καμία basic b**ch να της πάρει το στέμμα, θα παλέψει για να το κρατήσει. Είναι γεννημένη για την κορυφή και θα δουλέψει μέρα και νύχτα για να την κατακτήσει. Δεν θα φύγει από εκεί αμαχητί, θα κάνει όσες θυσίες και αν χρειαστεί. Το ότι εκεί ψηλά έχει μοναξιά, αυτή η σκέψη δεν τη φοβίζει. Ένα καλό παράδειγμα της ανεξάρτητης φύσης τους είναι η Kate Moss η οποία ό,τι και γίνει πάντα θα βρίσκει τον δρόμο προς την κορυφή.