Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τόσες αντιθέσεις μεταξύ τους αλλά και κάτι κοινό που τα ενώνει. Αγαπάνε τη μουσική πάρα πολύ και θεωρούν ότι τα βοηθά να εξελιχθούν σε κάτι καλύτερο. Ας δούμε για τον Δίδυμο, τον Καρκίνο και τον Λέων τι θέλουν.

Ο Δίδυμος θέλει όπερα

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία. Η ραπ είναι ιδανική για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν Δίδυμοι διότι είναι λυρική και έχει σταθερό ρυθμό.

Τους αρέσει επίσης να χορεύουν. Αν κάποιος μπορεί να βρει μουσική με δυνατούς στίχους και καλό beat dance τότε θα τους δει κανείς να χορεύουν χωρίς σταματημό. Ορισμένοι μουσικοί που έχουν γεννηθεί Δίδυμοι περιλαμβάνουν τους τελευταίους Notorious B.I.G., Stevie Nicks και Kanye West.

 

Καρκίνος θέλει pagan folk μουσική

Όσοι είναι Καρκίνοι τείνουν όχι μόνο να αγαπούν τη μουσική, αλλά και να την κάνουν σταδιοδρομία ή χόμπι. Οι Καρκίνοι είναι πιστοί, αγαπούν και είναι συναισθηματικοί.

Το καβούρι τείνει προς τη μουσική που του θυμίζει την παιδική ηλικία ή προκαλεί συγκίνηση. Διάσημοι Καρκίνοι του μουσικού χώρου ειναι οι Missy Elliot, Ariana Grande, Beck και Lana Del Rey.

 

Ο Λέων αγαπά να παίζει μουσική

Ο Λέων είναι από τα πιο μουσικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οπότε οι άνθρωποι που γεννούν το Λέων αγαπούν τη μουσική που μπορούν να τραγουδήσουν, να τραγουδάνε σε άκυρα χρονικά διαστήματα και πολλοί Λέοντες έχουν συμπάθεια να βλέπουν ταινίες με συναυλίες και γνωστούς rock stars. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μουσικούς στην ιστορία είναι η Madonna και είναι Λέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: