Τελικά πότε έδωσε το πρώτο του φιλί ο Μπραντ Πιτ;

Ερώτημα που απασχολεί πολλές θαυμάστριες του ηθοποιού.

Λίγο πριν από την Τελετή Απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες ο Μπραντ Πιτ, όπου και βραβεύτηκε για τον ρόλο του στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ», μίλησε στο περιοδικό W.

Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ θυμήθηκε την παιδική του ηλικία, τα όνειρα, τις επιθυμίες του αλλά και το πρώτο του φιλί.

«Το όνομα της είναι Λίζα. Ήταν στο γκαράζ της. Πηγαίναμε τετάρτη δημοτικού. Έμενα έναν δρόμο μακριά από εμένα και αμέσως μετά έτρεξα στο σπίτι. Είχα ενθουσιαστεί αρκετά. Ήταν κατά κάποιο τρόπο προγραμματισμένο. Είχαμε πει ότι θα συναντηθούμε εκεί για να φιληθούμε. Η αναμονή ήταν πολύ αγχωτική. Αρκετά παιδιά είχαν ήδη δώσει το πρώτο τους φιλί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπραντ Πιτ.

«Δάγκωνα συχνά τη λαμαρίνα. Ερωτεύτηκα στην πρώτη δημοτικού, στη δευτέρα δημοτικού… Πάντα ήμουν τσιμπημένος», προσθέτει.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε επίσης άλλη μία σχολική ανάμνηση, από τον χορό της αποφοίτησης όταν είχε φορέσει «λευκό σμόκιν». «Πήγα σε δυο χορούς! Για 20 χρόνια δεν χόρευα καθόλου αλλά πλέον βλέπω τον χορό σαν το μέλλον μου. Το ξέρω πως ενδεχομένως θα κουνάω τα χέρια σαν ξεβιδωμένος, αλλά νιώθω πως θέλω να εξερευνήσω τον χορό», λέει ο ίδιος.

Όσο για το αν ήθελε από παιδί να γίνει ηθοποιός, ο Μπραντ Πιτ απαντά: «Ήθελα να γίνω ο Έβελ Κνίβελ ή ο Μοχάμεντ Άλι. Κάτι τέτοια σκεφτόμουν, πως γι’ αυτά ήμουν φτιαγμένος».