Κάποιοι θα ερωτευτούν, κάποιοι θα χωρίσουν, και κάποιοι άλλοι θα δουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους μέσα στο 2020.

Ωστόσο, υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που επιβάλλεται να είναι πιο προσεκτικά στο ερωτικό κομμάτι καθώς οι προθέσεις για εξαπάτηση θα είναι πολλές.

Δείτε τα τρία ζώδια που φέτος θα κληθούν να παλέψουν με τις πιθανότητες και να ζυγίσουν δύο φορές τις καταστάσεις πριν αποφασίσουν να ερωτευτούν.

Από την άλλη υπάρχουν και τα ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

Δίδυμος

Η κοινωνική του ζωή είναι στο φόρτε της και οι νέες γνωριμίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Βραδινές έξοδοι, ταξίδια με φίλους και πολλές νέες γνωριμίες, όλα κρύβουν μία πολύ σημαντική παγίδα: Προδίδουν στους γύρω του το χάος που επικρατεί στον συναισθηματικό του κόσμο.

Έτσι, ο Δίδυμος είναι ο πλέον ευάλωτος σε ερωτικά λάθη, καθώς στην προσπάθειά του να βρει ταίρι θα υποπέσει σε μεγάλα σφάλματα. Καλό θα ήταν να μείνει μακριά από οτιδήποτε του στυλ «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Πιθανότατα αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Λέων

Ήρθε η ώρα για το Λιοντάρι να… την πατήσει στα ερωτικά. Εκεί που είχε συνηθίσει να το ερωτεύονται, φέτος η πιθανότητα να χτυπήσου εκείνο τα βέλη του έρωτα είναι τεράστια. Δυστυχώς, μιλάμε για έρωτα με τον πιο ακατάλληλο σύντροφο. Πολλές υποσχέσεις που δεν θα κρατηθούν και ψέματα που σκοπό έχουν να κλονίσουν τη μόνιμη αισιοδοξία του, θα του δώσουν φέτος ένα μάθημα ζωής.

Ιχθύς

Φέτος ο Ιχθύς τα αλλάζει όλα. Προς το καλύτερο σαφώς. Ωστόσο, τα λάθη δεν θα λείψουν, καθώς το ψαράκι από τη φύση του ζει στο ροζ του συννεφάκι. Φέτος αναμένεται να εμφανιστεί (ακόμα ένας) λάθος άνθρωπος ο οποίος όμως -και αυτό είναι το ευχάριστο- θα δείξει νωρίς τον πραγματικό του εαυτό.

Συμπέρασμα; Ερωτευτείτε, αλλά προσέξτε με ποιον. Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις.