Αν και είναι πολύ υποκειμενικό το τι μπορεί να αρέσει στον καθένα στο κρεβάτι, υπάρχουν κάποια «SOS» , κάτι σαν γενικές οδηγίες για να ξέρεις τι περιμένει από σένα.

1. Μίλα μου, ναι μίλα μου

Αν δεν μιλάς καθόλου ή δεν βγάζεις κάποιον ήχο ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια του σεξ τότε εύκολα θα σκεφτεί ότι βαριέσαι ή ότι δεν το απολαμβάνεις. Φρόντισε, λοιπόν, αν δεν ισχύει κάτι από τα δύο να κάνεις λίγο “θόρυβο”.

Τόσο ώστε να πάρει τα πάνω του αλλά χωρίς να ξεσηκώσετε τη γειτονιά. Η επιβεβαίωση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για αυτούς. Μπορείς να επαινέσεις τον σύντροφό σου και με λόγια. Δεν χρειάζεται βέβαια να το παρακάνεις.

2. Φώτα παρακαλώ

Αν δεν σου αρέσει να κάνεις σεξ με φώτα κλειστά ξανασκέψου το. Οι άνδρες δεν θέλουν σκοτάδια, θέλουν φώτα αναμμένα για να μπορούν να σε κοιτάνε κατά διάρκεια του σεξ.

3. Connenting people

Υπάρχει κάτι που το θέλεις κι εσύ όσο ένας άνδρας. Την επικοινωνία. Αυτό συνεπάγεται καλό σεξ αφού θα βοηθήσει στο να εκφράσεις τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου τις επιθυμίες του. Δεν είναι απαραίτητα πάντα τα λόγια όσον αφορά τα σεξουαλικό κομμάτι.

4. Η κορύφωση

Το καλό σεξ φέρνει οργασμό. Αυτό κι αν είναι κάτι που το θέλουν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι καλό το σεξ χωρίς να έρθει ο οργασμός αλλά αν συμβεί είναι το ιδανικό. Και σίγουρα ένας άνδρας θέλει τόσο την δική του κορύφωση όσο και να νιώθει ότι έκανε καλά τη δουλειά του.

5. Μια απ΄ολα

Για το παραπάνω θα βοηθούσε πολύ η ποικιλία. Αν αλλάζετε συχνά στάσεις και να πειραματίζεστε ένας άνδρας δεν θα βαρεθεί ποτέ. Αυτό θεωρεί ένας άνδρας ότι είναι το κλειδί για καλό σεξ.

6. O ύπνος ο σωστός

Υπάρχει και κάτι που στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει αλλά οι άνδρες το θέλουν πολύ. Και δεν είναι αυτό που νομίζεις. Είναι ο ύπνος μετά την σεξουαλική πράξη που μπορεί να είναι ευχάριστη διαδικασία αλλά δεν παύει να είναι και εξαντλητική.