Οι διαφορετικές όψεις, πλανήτες που τα κυβερνούν, τα στοιχεία κλπ ίσως να είναι από τις βασικότερες αιτίες που αυτοί οι ζωδιακοί συνδυασμοί δεν ταιριάζουν καθόλου σχεδόν. Το ζήτημα είναι να τα βρίσκουν και σε κάποια πράγματα.

Ιχθείς και Λέων

Ο αγώνας αυτός είναι ανισομερής. Μπορεί να υπάρχουν πολλές απογοητεύσεις εδώ. Οι Ιχθείς γενικά θέλουν να φροντίζουν. Ο Λέοντας νιώθει την πίεση από τον Ιχθύ και έτσι δε μπορεί την πολλή επικοινωνία μαζί του.

Στην αρχή, αυτοί οι δύο είναι πραγματικά ρομαντικοί και θα τα πηγαίνουν καλά ο ένας με τον άλλο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για πιο μακροπρόθεσμη σχέση, τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι ρωγμές.

Πολύ συχνά οι Ιχθείς μπορούν να εμποδίσουν τον ενθουσιασμό ενός Λέοντα, επειδή δεν τους λατρεύουν όσο θα ήθελαν. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει αυτή η σχέση είναι εάν οι δύο κάνουν τις ανάγκες τους πολύ ξεκάθαρες μεταξύ τους χωρίς να έρθει καμία απογοήτευση.

 

Δίδυμοι και Σκορπιός

Η συμβατότητά τους βασίζεται στον χρόνο που σχεδιάζουν να ξοδεύουν μαζί. Αρχικά αυτός ο αγώνας θα αναφλεγεί από την ακραία σεξουαλική χημεία – κυριολεκτικά δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο.

Και οι δύο πλευρές είναι αρκετά εξωστρεφείς, έτσι χρειάζονται χρόνο για να επαναφορτιστούν – και αυτό δε σημαίνει μαζί. Όσο ένα τέτοιο ζευγάρι καταλαβαίνει ότι ο χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλον δεν σημαίνει ότι αποστασιοποιούνται συναισθηματικά, τότε δεν θα πρέπει να βλάπτονται τα συναισθήματα.

Μια άλλη σύγκρουση στη σχέση αυτή είναι ότι ο Σκορπιός τείνει να είναι σχεδόν πολύ ανοιχτός με τα αληθινά συναισθήματά του. Οι βαθιές έντονες συνομιλίες, κοιτάζοντας τα μάτια των άλλων και μιλώντας για αληθινά συναισθήματα, αρκούν για να ξενερώσει αρκετά γρήγορα ο Δίδυμος, ο οποίος προτιμά μια πιο κυνική προσέγγιση.

 

Υδροχόος και Καρκίνος

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο Καρκίνος εκπροσωπείται από το καβούρι και αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ εσωστρεφής και θέλει να κλείνεται στον εαυτό του. Ο Υδροχόος από την άλλη ελεύθερος-σκεπτόμενος και εύκολα πηγαίνει για σεξ μιας βραδιάς. Δεν ταιριάζουν καθόλου.

Ένας αληθινός Υδροχόος θα θέλει περισσότερη ελευθερία από ό,τι το επιτρέπει ο Καρκίνος. Πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, ώστε να μη νιώθουν ότι δεν πάει καλά η σχέση τους. Ποτέ δεν λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά μια σχέση Υδροχόου-Καρκίνου. Ειδικά η έλλειψη εμπιστοσύνης από τον Καρκίνο τα καθιστά όλα πιο δύσκολα