Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πότε πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και πότε όχι. Διαφορετικά θα έχετε συνέχεια την ανάγκη να εξαρτάστε σε ψυχολογικό επίπεδο από τους υπόλοιπους. Η αυτάρκεια είναι το κλειδί για όλα.

Κριός

Μη βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Δώστε βάση σε αυτά που σας λένε οι δικοί σας.

 

Ταύρος

Έχετε την τάση να παίρνετε τα πάντα πολύ βαριά ενώ δεν είναι τόσο, να χαμογελάτε πιο συχνά. Ψυχραιμία δείξτε.

Δίδυμοι

Πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο σε κάποια άτομα για να σας ακούσουν και να σας σεβαστούν περισσότερο.Προσπαθήστε να είσαι αισιόδοξοι.

Καρκίνος

Δε θέλετε να ασχοληθείτε με κανέναν άλλον πέραν του εαυτού σας. Αναζητήστε νέες ευκαιρίες για να εξελιχθείτε μέσα από αυτές.

 

Λέων

Τελειομανία και ανυπομονησία σας έχει πιάσει. Πρέπει να κατανοήσετε ότι τίποτα δε θα βελτιωθεί αν συνεχίσετε και έχετε αρνητικά συναισθήματα.

Παρθένος

Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια. Δε θα βγει κάτι μέσα από την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις. Να είστε χαρούμενοι και να εκτιμάτε ό,τι έχετε.

Ζυγός

Πρέπει να έχετε υπομονή γενικά. Δεν πρέπει να νευριάζετε με το παραμικρό και μετά να στεναχωριέστε γιατί έτσι δε θα αλλάξει κάτι.

 

Σκορπιός

Μη σας πιάνουν οι μελαγχολίες με το παραμικρό. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει από τις αρνητικές σκέψεις.

 

Τοξότης

Θα ξεκινήσετε ένα χόμπι το οποίο θα σας κάνει να νιώθετε ωραία. Είστε και σε μία φάση να προχωρήσετε χωρίς τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Σας έχει καταβάλει ένας χωρισμός. Δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε την όλη κατάσταση και στεναχωριέστε πάρα πολύ. Θέλει ψυχραιμία.

Υδροχόος

Οι εμπειρίες του παρελθόντος σας έχουν κάνει αρκετά πιο σοφούς. Στα ερωτικά είστε σίγουροι πώς δε θέλετε να κάνετε σχέση με άλλο άτομο.

Ιχθύς

Τα ερωτικά δεν τα υπολογίζετε τόσο στην παρούσα φάση. Δίνετε έμφαση στα επαγγελματικά και είστε ικανοποιημένοι με εσάς.