Ο έρωτας δεν έρχεται ποτέ αργά. Κι αν έρθει αργά δε σημαίνει ότι δεν αξίζει να τον ζήσεις. Αυτά τα 3 ζώδια ωστόσο είναι τα πιο τυχερά για το 2020. Θα βρούνε την μακροχρόνια σχέση που πάντα ήθελαν.

Σκορπιός

Θα βρεις κάποιο ζώδιο του νερού ή της Γης. Είναι η καλύτερη περίοδος για εσένα. Θα βρεις τον άνθρωπο με τον οποίον ή θα είστε για πολλά χρόνια μαζί ή θα καταλήξετε να παντρευτείτε. Δεν υπάρχει ημίμτερο στην περίπτωσή σου.

Τα θέλεις ή όλα ή τίποτα και είσαι περήφανος για αυτήν τη στάση που κρατάς απέναντι στα πράγματα γενικά. Παρ’ όλα αυτλα δώσε βάσει στην πιθανότητα να πεις μεγάλα λόγια χωρίς να είναι η κατάλληλη στιγμή ακόμα.

 

Καρκίνος

Η ευαισθησία σου επιτέλους θα ανταμειφθεί. Θα βρεις αυτόν που ήθελες και περίμενες για καιρό. Θα ζήσεις το «παραμύθι» που για πολλά χρόνια περίμενες πώς και πώς. Εν τω μεταξύ πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς θα κάνεις παράλληλα με τα ερωτικά.

Θα ανελιχθείς τόσο επαγγελματικά, όσο να μπορείς να καλύψεις τα έξοδα της συγκατοίκησης, των νέων υποχρεώσεων που θα προκύψουν στην πορεία; Αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις.

 

Λέων

Είναι η δική σου ευκαιρία να αναδείξεις τις ευαισθησίες που για χρόνια έκρυβες κάτω από ένα πρόσωπο γεμάτι περηφάνεια και εγωισμό. Σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου να είναι μες στη μοναξιά. Αφού πλέον σου βγαίνει να θες να είσαι με κάποιον.

Επιπλέον πρέπει να καταλάβεις ότι θα ερωτευτείς τόσο δυνατά που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες σταθερές που είχες μέχρι τώρα. Θα αλλάξεις προτεραιότητες με στόχο να μοιράζεσαι περισσότερες στιγμές με τη σχέση σου.