Είναι το παρουσιαστικό τους αρκετό για να είναι καλύτεροι εραστές;

Δεν θα ήθελα να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά αυτό που ακούγεται συνήθως είναι ότι οι αντικειμενικά ωραίοι άνδρες με σμιλεμένα κορμιά δεν είναι ιδιαίτερα καλοί στο σεξ. Μπορεί να συμβαίνει λόγω υψηλών επιπέδων ναρκισσισμού και θεωρούν ότι η κοπέλα είναι τυχερή απλά και μόνο επειδή είναι μαζί της στο κρεβάτι. Μπορεί να ξέρει πόσο αρέσει στο άλλο φύλο, να μην έχει χρειαστεί να πείσει γυναίκα με το μπλα μπλα και το χιούμορ και να περιορίζεται σε αυτό που βλέπει στον καθρέφτη.

Μπορεί, αν είναι αυθεντικά μάτσο, να θεωρεί ότι στο σεξ οι ρόλοι είναι μη ισότιμοι και πάνω από όλα μετρά η ανδρική ικανοποίηση.

Εννοείται ότι όλα αυτά είναι ανά περιπτώσεις και δεν γίνεται να λαϊκίζουμε και να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί. Αυτό όμως που με θλίβει και με προβληματίζει (με αυτήν τη σειρά) είναι ότι υπάρχουν ακόμα γυναίκες που πιστεύουν ότι το καλό σεξ εξισώνεται με μία μάτσο εμφάνιση και συμπεριφορά. Αν μη τι άλλο, το μάτσο στιλ είναι ξεπερασμένο και άνευ λόγου και αιτίας. Αν σου αρέσουν τα θυμωμένα αγόρια σε στιλ Απόστολου Γκλέτσου, εμείς δεν κρίνουμε. Αντίθετα, σε σεβόμαστε. Αλλά ας μην αφαιρούμε την ευκαιρία από τα ευαίσθητα αγόρια που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, δεν χορεύουν άγριο ζεϊμπέκικο, δεν ασκούν βία και ακούνε Σελίν Ντιόν πριν κοιμηθούν.

Εξάλλου, τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Και ναι, ένα ευαίσθητο αγόρι μπορεί να σου χαρίσει αξέχαστες βραδιές.