Μια νέα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λίγο μετά την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ.

Οι δυο γυναίκες είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλική σχέση, αφού συνεργάζονταν στη θεατρική παράσταση «Παριζιάνα» μέχρι τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συντετριμμένη παρευρέθηκε στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, δημοσίευσε δυο παλιότερες φωτογραφίες της γράφοντας:

«Ερρικα. #ειςαναμνησιν #αντίο».

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

 

«Είναι τρελό πόση διαφορά μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή σου μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι ξαφνικά… Κι ας μη σου άρεσαν τα μαλλιά μου, με έχρισες καινούργια Ελενίτσα με περίσσια αγάπη…Μικρό κοριτσάκι στην ψυχή, στο σώμα μιας υπεροχής κυρίας… Πόσο λυπάμαι…» είχε γράψει σε προηγούμενη τρυφερή ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Instagram, αποτίοντας το δικό της φόρο τιμής στην Ερρικα Μπρόγιερ.

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην Ερρικα Μπρόγιερ

Το τελευταίο αντίο είπαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι στην Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από την ζωή στις 8 Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών.

Η αγαπητή χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια έχασε τη μάχη με τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας, που νοσηλευόταν σε ηλικία 77 ετών.

Στην κηδεία της ηθοποιού, μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέσυ Μάλφα, ο τραγουδιστής Δάκης αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Σημαντική απώλεια από την κηδεία της ήταν η αδελφή της,Μαργαρίτα Μπρόγιερ η οποία δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει την αδελφή της, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.