Η ερωτική πράξη έχει τόσα facts που μερικά από αυτά είναι ιδιαίτερα. Γνωρίζοντας καλύτερα τα δεδομένα που αφορούν μία τέτοια δραστηριότητα ικανοποίησης, μαθαίνουμε και περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μας.

Ο σύντροφός σας μπορεί να φαντασιώνεται κάποιο άλλο άτομο

Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το «LoveHoney», σχεδόν οι μισές από όλες τις γυναίκες φαντάζονται άλλους άνδρες ενώ βρίσκονται στο κρεβάτι.

Η έρευνα έδειξε ότι το 46% των γυναικών φαντασιώνεται ένα άλλο άτομο κατά τη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό τους, σε σύγκριση με το 42% των ανδρών. Ωστόσο, η μελέτη έλεγε 1.300 ετεροφυλόφιλες γυναίκες.

Ποιος ξέρει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οι ευθείες γυναίκες straight γυναίκες σκέφτονται κάποιον άλλον κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής;

Λεσβίες και οργασμοί

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Sexual Medicine, εξέτασε 6.151 ενήλικες, παρατηρώντας τη σχέση μεταξύ σεξουαλικού προσανατολισμού και πόσες φορές κάποιος έχει έναν οργασμό.

Για τους άνδρες, τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη. Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες «κορυφώνονται» 85,5 τοις εκατό του χρόνου, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες 84,7 τοις εκατό του χρόνου, και οι αμφιφυλόφιλοι στο 77,6 τοις εκατό.

Ωστόσο, στις γυναίκες φάνηκε η μεγαλύτερη διαφορά. Οι λεσβίες πέτυχαν οργασμό στο 74,7%, ενώ οι straight στο 61,6% και οι αμφισεξουαλικές γυναίκες στο 58%.

Αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες που επικεντρώνονται περισσότερο στο στοματικό σεξ και την κλειτοριδική διέγερση και όχι στη διείσδυση (που είναι συνηθέστερη σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση), τόσο περισσότερο θα έρθουν σε οργασμό.

Οι θηλές οδηγούν σε οργασμό

Αν σας αρέσει η θηλή, η επιστήμη έχει κάποια καλά νέα για εσάς. Οι οργασμοί των θηλών, ή οι «θηλές», είναι πραγματικοί και μπορούν να επιτευχθούν για όσους είναι ευαίσθητοι στην επαφή σε αυτήν την περιοχή.

Μια μελέτη απεικόνισης του εγκεφάλου (fMRI) στο The Journal of Sexual Medicine, έδειξε ότι ο εγκέφαλος μιας γυναίκας «φωτίστηκε» με διέγερση ακριβώς όπως έκανε και από τη διέγερση στην περιοχή του κόλπου. Και σύμφωνα με το Μen’s Health, το 29% από τις 213 γυναίκες έχει βιώσει έναν τέτοιον οργασμό.

Έτσι, η επιστήμη λέει λίγο πολύ ότι το να παίζεις με τις γυναικείες θηλές (ή τις δικές σου) μπορεί να δώσει στις γυναίκες οργασμό.