Ο πληθωρικός Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz με… εκτόπισμα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και με πολύ χιούμορ ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, χωρίς να διστάζει να διακωμωδεί τον εαυτό του.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε  φωτογραφίες από το παρελθόν.

Η φωτογραφία του αδύνατου Δημήτρη Σταρόβα από την εφηβεία

Κι ενώ η αγαπημένη του, Άννα Σταθάκη, είναι γυμνάστρια, δεν έχει καταφέρει να τον κάνει να αδυνατίσει, ωστόσο, ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να δείξει σε όλους πως κι αυτός υπήρξε κάποτε αδύνατος.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε μία φωτογραφία του από την εφηβεία, που είναι αν δεν έλεγε ότι είναι αυτός, θα ήταν αδύνατον να το καταλάβει κανείς.

Στην φωτογραφία, ποζάρει με την ξαδέρφη του, με τον ίδιο να φορά ένα κόκκινο πουλόβερ με v και λευκό πουκάμισο κρατώντας αγκαζέ την ξαδέρφη του. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Δημήτρης Σταρόβας ,έγραψε: «Με ξαδέλφη Τούλα στην εφηβεία…Για όσους δεν πιστεύουν ότι υπήρξα και αδύνατος!»

Ο αδύνατος Δημήτρης Σταρόβας, έκανε τους διαδικτυακούς του φίλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του δημοφιλής καλλιτέχνης.

Δείτε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Σταρόβας στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram: