Στον Υδροχόο αρέσει πολύ να αξιοποιείται το κάθε τι χωρίς να χάνεται η οποιαδήποτε ευκαιρία για βελτίωση μίας κατάστασης. Θέλει τους πάντες να εξελίσσονται και να αποδεικνύουν πρώτιστα στον ίδιο τους τον εαυτό ότι μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Στον εργασιακό τομέα

Τους αρέσουν τα χρήσιμα πράγματα και αυτά που έχουν έναν σκοπό και μία εξέλιξη. Αν το συνδυάσουν με τον εκπληκτικό τρόπο που έχουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, γίνονται άριστοι πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι.

Είναι πολύ προοδευτικά άτομα συνήθως και συγκρούονται με απόψεις που είναι αναχρονιστικές. Ικανοί στο να διαμορφώνουν νέες ιδεολογίες και θεωρίες. Οποιοδήποτε είδος έρευνας είναι κατάλληλο για έναν Υδροχόο.

Το λάθος που κάνει, είναι ότι δεν προσέχει τις λεπτομέρειες όταν καταπιάνεται με κάτι. Κοιτάζει πάντα τι να κάνει για να εξελιχθεί και να ανελιχθεί, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιεί τους άλλους. Είναι σε θέση να υλοποιήσει κάθε δημιουργική επαγγελματική ιδέα αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί. Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως γραμματέα.

 

Συνεργασία μαζί με τον Υδροχόο

Έχει την τάση να είναι δεκαετίες μπροστά ως προς τον τρόπο με τον οποίον σκέφτεται. Του αρέσει επίσης το πιο μίνιμαλ στυλ καθώς επίσης και οι πιο αντίθετες αποχρώσεις. Εμπιστευτείτε τον σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές σας, με την εκπαίδευση άλλων στην πληροφορική, με έρευνα και ανάπτυξη ή απλά αναθέστε του να συλλέγει στοιχεία και δεδομένα.

Ο τρόπος που μιλάει είναι απλός λιτός και απέριττος. Είναι ο μόνος που θα καταφέρει να ενώσει μία ομάδα από αταίριαστους ανθρώπους. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι ότι το μυαλό του Υδροχόου αποσπάται εύκολα, εκτός αν απασχολείται με κάτι συναρπαστικό. Δεν του αρέσει η ρουτίνα και προτιμά να αλλάζει τη ρουτίνα κάνοντάς την πιο δημιουργική.