Δεν τους αλλάζεις γνώμη με τίποτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρήκες τώρα τον Υδροχόο να του αλλάξεις τα μυαλά;

Καλή τύχη! Που ακόμα και αν συμφωνούσε μαζί σου, στο τέλος, θα σου πήγαινε κόντρα για να διαφοροποιηθεί ή να μην παραδεχτεί πως έχεις δίκιο. Αν θέλεις να σε ακούσει και να λάβει σοβαρά υπόψη του τα λόγια σου, πες του τα και μετά αδιαφόρησε ή πρόλαβέ τον… Αγύριστο κεφάλι μέχρι τέλους.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινάμε με ότι ο Ζυγός τα ξέρει όλα. ΟΛΑ. Οπότε θα χρειαστείς υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις να του αλλάξεις τα σχέδια. Άλλωστε τα έχει κάνει όλα πριν από σένα και σίγουρα καλύτερα. Πως να τον πείσεις; Πες του το αντίθετο ή παρακάλεσε τον.

Δίδυμος

Άλλο ένα ζώδιο του αέρα που σπάει κόκαλα με την ξεροκεφαλιά του! Ο Δίδυμος δεν παίρνει από λόγια και πολλές φορές ούτε και από πράξεις. Βουτάει στο άγνωστο και δεν τον νοιάζει αν γίνουν όλα χάλια ή λάθος ή και τα δύο. Θα κάνει το δικό του πάση θυσία…

Κριός

Το ξεροκέφαλο παιδί του ζωδιακού κύκλου θέλει όχι μόνο ντάντεμα αλλά έχει και μεγάλη ανάγκη να δημιουργεί σκάνδαλα και φασαρίες. Θα κάνει ότι θέλει ας έρθει ο κόσμος ανάποδα. Για να ακούσει την συμβουλή σου πρέπει πρώτα να ηρεμήσει και να περάσει λίγος καιρός.