Υπάρχουν τρία ζώδια που εκπέμπουν ένα κύρος και μια σοβαρότητα προς τα έξω σε τέτοιο βαθμό που οι άντρες αντιλαμβάνονται πως είναι γυναίκες για σχέσεις μεγάλης διάρκειας.

Σχέσεις που μερικές φορές καταλήγουν και σε γάμο.

Αυτές είναι  οι τρεις «σοβαρές» του ζωδιακού :

Ζυγός

Η γυναίκα που δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από την κορυφή, τόσο στη δουλειά της όσο και στη σχέση της. Ξέρει ποια είναι και τι αξίζει και το αφ υψηλού στυλ της δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε έναν άντρα να τη δει σαν κάτι περιστασιακό. Η γυναίκα Ζυγός γίνεται καλή σύζυγος και μητέρα χωρίς να είναι υπερπροστατευτική και μεταλαμπαδεύει στα παιδιά της τις αξίες που πρεσβεύει η ίδια. Ο άντρας της την εκτιμά και τη σέβεται κι εκείνη το ανταποδίδει και με το παραπάνω.

Καρκίνος

Η συναισθηματική Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητη και εύθραυστη που συγκινεί κάθε άντρα που έχει μεγάλη καρδιά. Επειδή αυτό το κορίτσι ερωτεύεται και τα δίνει όλα εμπνέει στους άντρες το συναίσθημα και το φιλότιμο να γίνουν καλύτεροι και να καθιερώσουν την αγάπη στην προσωπική τους ζωή. Περιποιείται πολύ το σύντροφό της, τον φροντίζει, τον καλομαθαίνει ίσως και τον κακομαθαίνει κι αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο τον κάνει να τη θέλει δίπλα του μια ολόκληρη ζωή.

Παρθένος

Το δυνατό χαρτί της Παρθένου είναι αυτό που μετράει και για τους άντρες: Η λογική. Αντιμετωπίζει τα πάντα με ψυχραιμία και δεν έχει κρεσέντα κυκλοθυμίας κάτι που οι άντρες εκτιμούν ιδιαίτερα αφού κάπως έτσι είναι φτιαγμένοι και αυτοί. Με την Παρθένο θα συζητήσουν τα προβλήματά τους, θα βρουν ένα σύμμαχο κι ένα συνοδοιπόρο στη ζωή που θα τους καταλαβείνει και θα αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως ακριβώς πρέπει: Με σύνεση και αποτελεσματικότητα.