Υπάρχουν τρία ζώδια, τα οποία είναι προικισμένα από τα άστρα να είναι περισσότερο fashionistas από τα υπόλοιπα, το κάθε ένα με το δικό του τρόπο. Πάμε να τις αναφέρουμε:

Ζυγός: Η σιδηρά κυρία του στυλ θα αποθεώσει όλα τα look, αλλά περισσότερο τα classy και τα elegant γιατί αυτά της αρμόζουν. Θα είναι όμως θαυμάσια και όταν θελήσει να παιχνιδίσει με ένα girly chic αξεσουάρ όπως μια μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της.

Σκορπιός: Όχι δεν είναι τυχαίο που η Anna Wintour ανήκει σε αυτό το ζώδιο. #Bendtheknee στο στυλ της Σκορπιού η οποία αγαπάει την πολυτέλεια, τη χλιδή, τα χρώματα, τα patterns, τις υφές, τα 3d, τα embroided, είναι πάντα logo dressed αλλά δεν πέφτει ποτέ στην παγίδα του over branding.

Toξότης: Eίναι το κορίτσι που θα φορέσει τα πιο εξεζητημένα σχέδια και θα τα υποστηρίξει. Είναι η γυναίκα που θα φορέσει Dr. Martens στα over 40s της και θα δείχνει πιο cool and chic από ποτέ. Είναι το πρόσωπο που μπορεί να γίνει avant garde, να φορέσει ακραία αξεσουάρ και να δείχνουν πάνω της από wearable έως wonderful.