Έχεις ερωτευτεί ένα από αυτά τα ζώδια; Καλή τύχη!

ΛΕΩΝ

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι έχει μεγάλες προσδοκίες από τον άνθρωπο στον οποίο πρόκειται να δώσει την καρδιά του. Όχι μόνο πρέπει να διαθέτει ένα ορισμένο σύνολο ιδιοτήτων, όπως η πίστη, η ειλικρίνεια και η καλοσύνη, αλλά πρέπει επίσης να είναι σε θέση να δώσει στον Λέοντα αυτό που θέλει για να είναι ευτυχισμένος μέσα στη σχέση. Γιατί πρέπει να συμβιβαστεί με λιγότερα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για το ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Κρόνο, όλα πρέπει να είναι υπό έλεγχο και, ως εκ τούτου, δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από αυτό που έχει στο μυαλό του. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφος του Αιγόκερου δεν πρέπει μόνο να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες του, αλλά τα σχέδιά τους για το μέλλον πρέπει να είναι κοινά. Είναι ένα ζώδιο που δεν πιστεύει στην σπατάλη χρόνου -ούτε του δικού του ούτε του άλλου. Έτσι, αν έχει την αίσθηση ότι κάποιος δεν είναι ο κατάλληλος για εκείνον, ο Αιγόκερως δεν θα τον ακολουθήσει ποτέ και αυτό είναι αξιοθαύμαστο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι πολύ ανεξάρτητοι οπότε σπάνια θα νιώσουν πίεση επειδή δεν έχουν σχέση. Όταν είσαι τόσο άνετος με τον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση δεν νιώθεις την ανάγκη να βρεις κάποιον που θα είναι ο σωστός για σένα. Οι Υδροχόοι είναι μοναδικές προσωπικότητες. Το να βρουν κάποιον που πραγματικά τους καταλαβαίνει και αγκαλιάζει αυτή τη μοναδικότητα είναι μια πρόκληση για αυτούς. Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι Υδροχόοι τελικά ερωτεύονται κάποιον φίλο τους. Χρειάζονται κάποιον με τον οποίο θα το πάνε αργά και θα ανθίσει το ρομάντζο με το πάσο του.