Δεν είναι όλα τα ζώδια εύκολα στο να δεχθούν τη δέσμευση που κρατάει πολύ καιρό. Επειδή νιώθουν αυτάρκη και ανεξάρτητα, έχουν μάθει να είναι μόνα τους. Συνεπώς αυτά τα τρία ζώδια δεν κρατάνε μία σοβαρή σχέση για καιρό.

Κριός

 Το καλύτερο μέρος μιας σχέσης για τους Κριούς είναι το κυνηγητό. Είναι ζώδιο της φωτιάς κι έχει κυβερνήτη τον Άρη, που σχετίζεται με το πάθος. Κάπως έτσι δικαιολογείται η περιπετειώδης φύση τους. Συχνά παρασύρονται τόσο πολύ από το παιχνίδι της αποπλάνησης και καταλήγουν σε σχέσεις που δεν ήταν έτοιμοι για αυτές και δεν μπορούν να προχωρήσουν.
Έχουν οδηγό τους το πάθος και το ρομαντισμό και οι μικρής διάρκειας σχέσεις που έχουν μάλιστα ένταση είναι αυτό που αναζητούν μέχρι να βρεθεί το ιδανικό τους ταίρι. Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να μπορεί να τους ανεχτεί ή να δίνει αρκετό χώρο ώστε να ζήσουν οι Κριοί τις περιπετειές τους.

Δίδυμος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν μια φυσική περιέργεια και ενθουσιασμό για τη ζωή και τις νέες εμπειρίες. Ως ζώδιο του αέρα έχουν την τάση να πηγαίνουν όπου “φυσάει” και βρίσκουν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Αν όμως αυτό δεν καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους φεύγουν με την ίδια ευκολία.

Στέκονται ως αποτέλεσμα στη ρομαντική διάσταση. Η οικεότητα για τους Διδύμους δεν απαιτεί δέσμευση αλλά χρόνο. Δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε μία σχέση αν δεν είναι απόλυτα, εγκεφαλικά και συναισθηματικά, γοητευμένοι. Θα κατασταλάξουν μόνο όταν νιώσουν ότι είναι έτοιμοι να το κάνουν.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι οι πρώτοι στη λίστα αυτών που έχουν την τάση να κάνουν μικρής διάρκειας σχέσεις. Είναι γοητευτικοί και η ψυχή του πάρτι, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκουν πολλέ ευκαιρίες για ρομαντικές περιπέτειες. Βέβαια, δεν θα βιαστούν να κάνουν σχέση.

Το αντίθετο μάλιστα αυτού αγαπούν την ελευθερία τους. Αποζητούν να είναι ελέυθεροι για να εξερευνήσουν και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους. Η προσωπική τους εξέλιξη και οι νέες εμπειρίες είναι η προτεραιότητά τους οπότε τους απομένει ελάχιστος χρόνος για να τον επενδύσουν σε μία μακροχρόνια σχέση. Έχουν ρομαντικές σχέσεις αλλά πάντα κρατάνε λίγο.