Ένας χρήσιμος ερωτικός οδηγός, ώστε να γνωρίζεις τα γούστα του/της υποψήφιου/ας παρτενέρ στις ερωτικές στιγμές σου.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί δεν στέκονται και πολύ στα προκαταρκτικά, προτιμούν να μπουν γρήγορα στο κυρίως «πιάτο». Είναι απόλυτα δοτικοί όταν πρόκειται για σεξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε θέλουν παθητικό δέκτη. Αντιθέτως, επιζητούν και τη δική σου σεξουαλική προσοχή. Το να κάνουν σεξ είναι μια σπουδαία άσκηση για εκείνους. Αν πάντως έχουν τη δυνατότητα επιλογής, διαλέγουν το παθιασμένο, άγριο σεξ αντί για το αργό, τρυφερό, αισθησιακό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι δεν μπορούν να περάσουν καλά στο σεξ αν δεν ξέρουν ότι ο σύντροφός τους έχει ερωτική εμπειρία. Το σεξ για εκείνους είναι 50-50, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Δεν βρίσκουν καμιά ευχαρίστηση στις γρήγορες και βίαιες κινήσεις. Τους αρέσει τα πράγματα να γίνονται αργά και να απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις κάθε άγγιγμα και χάδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μισούν οτιδήποτε βαρετό και αυτό βέβαια ισχύει και για το σεξ. Αν περιλαμβάνει παιχνίδι ρόλων, φαντασιώσεις ή και… πολλούς παρτενέρ, τότε μάλιστα! Σίγουρα είναι το είδος των ατόμων που θα κάνουν… χάλια τα σεντόνια, αλλά ποιος νοιάζεται; Το σεξ μαζί τους είναι πολύ απολαυστικό και θα σου μείνει αξέχαστο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πολύ τρυφεροί και επιθυμούν να κάνουν οτιδήποτε για τον σύντροφό τους, οπότε δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι έχουν μια τάση να υποτάσσονται. Δεν κάνουν σχέσεις της μιας βραδιάς επειδή νοιάζονται πραγματικά για τον σύντροφό τους και τον εμπιστεύονται. Αυτό το είδος δεσίματος κάνει τον Καρκίνο κάτι παραπάνω από πρόθυμο να δοκιμάσει νέα πράγματα. Θέλουν να δείξουν στο ταίρι τους πόσο πολύ το αγαπούν και το σεξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το εκφράσουν.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ξέρουν ότι είναι εκπληκτικοί στο σεξ και είναι περήφανοι για τις ικανότητές τους. Θέλουν να περνάς κι εσύ καλά στο κρεβάτι μαζί τους, αλλά δεν τους αρέσει να τους λες τι να κάνουν. Ξέρουν τι θέλει ο παρτενέρ τους και τι θέλουν οι ίδιοι. Άφησε τον Λέοντα να σε οδηγήσει στα μονοπάτια του έρωτα και θα απολαύσεις σίγουρα το καλύτερο σεξ της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι καλοί με τις λεπτομέρειες, και όταν κάνουν σεξ θυμούνται ακριβώς τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον σύντροφό τους. Θα πειραματιστούν και αν κάτι δεν έχει την επιθυμητή ανταπόκριση, θα το σημειώσουν και θα προχωρήσουν παρακάτω. Μπορεί να μην αρέσκονται στο χαλαρό κι ανέμελο σεξ, αλλά κάνουν… πολύ σεξ.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θέλουν να παίρνουν τον χρόνο τους όταν κάνουν σεξ, και οι σύντροφοί τους επωφελούνται από αυτό. Τίποτα απ’ όσα κάνουν δεν είναι βιαστικό, χωρίς όμως να «κάνουν κοιλιά» ή να χάνουν χρόνο. Όχι, παίρνουν ακριβώς τον χρόνο που χρειάζεται για να σε φτάσουν στα άκρα της ηδονής και πάλι πίσω από την αρχή. Θα ζήσεις μαζί τους την απόλυτη μπαλάντζα της ηδονής! Θέλουν να είναι σίγουροι ότι και οι δύο σύντροφοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Θα πάρεις μπόνους αν κομπλιμεντάρεις τον/την Ζυγό την ώρα του σεξ – αυτό είναι το αγαπημένο του, το «στοματικό» σεξ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στους Σκορπιούς αρέσει να αγγίζουν, να γεύονται, να μυρίζουν και να βλέπουν τους σεξουαλικούς τους συντρόφους. Έχουν μεγάλη επιθυμία για σεξ και πολύ λίγο φόβο. Οτιδήποτε κι αν κάνουν έχει μεγάλη ένταση, οπότε το σεξ μαζί τους μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από δαγκωματιές και γρατζουνιές μέχρι φετίχ, βίτσια και… ξεμάλλιασμα. Ο Σκορπιός θα προσφέρει στον/στην σύντροφό του μια άγρια ερωτική κούρσα και μια ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι περίεργοι και τους αρέσει να ανακατεύουν τα πράγματα, οπότε οι σύντροφοί τους συχνά αιφνιδιάζονται από τις αναπάντεχες γρήγορες, δημιουργικές στάσεις, καθώς και με το σεξ σε νέες τοποθεσίες και μέρη που δεν έχουν ξαναβρεθεί. Πάντα μοιάζει σαν να είναι η πρώτη φορά με έναν Τοξότη, ο οποίος δεν μπορεί να αντέξει όταν το σεξ γίνεται ρουτινιάρικο και βαρετό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σεξ δεν είναι απλά μια εκτόνωση για τους Αιγόκερους. Θέλουν και οι δύο πλευρές που εμπλέκονται να αποκομίσουν πλήρη ικανοποίηση, πράγμα που σημαίνει και συναισθηματικά. Δεν είναι καλοί στο άνετο και απελευθερωμένο σεξ, καθώς δεν είναι ποτέ χαλαροί με τα αισθήματα του άλλου ή τα δικά τους. Είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να διαχωρίσει το σεξ από την αγάπη. Ακόμα κι όταν το κάνει, μέσα του έχει αμφιβολίες αν έπραξε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος διασκεδάζει αφάνταστα να κάνει σεξ όπως και να είναι ανοιχτός σχεδόν στα πάντα, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, άγριων στάσεων και περισσότερους από έναν παρτενέρ. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και αυτή η ιδιότητά του πραγματικά εκφράζεται όταν κάνει σεξ. Αν είσαι Υδροχόος, σου αρέσει να κάνεις την πρώτη κίνηση και να ορίζεις εσύ το σεξουαλικό παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι γεμάτοι ιδέες, πράγμα που μεταφράζεται πολύ καλά και στην κρεβατοκάμαρα. Είναι επαγγελματίες στην αποπλάνηση και χρησιμοποιούν την οικειότητα ως μέσον για να φουντώνουν όλο και περισσότερο την επιθυμία του παρτενέρ τους. Από τη στιγμή που έχουν ένα τόσο ανοιχτό μυαλό, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι απολαμβάνουν λίγο βιτσιόζικες συμπεριφορές που και που, ειδικά όταν τους επιτρέπουν να δημιουργούν καυτές φαντασιώσεις που είναι απολαυστικές και για τους δύο.