ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριοί θέλουν κάτι το θέλουν τώρα. Επίσης όταν θέλουν κάποιον τον αποκτούν και μάλιστα άμεσα. Συνήθως δεν τους ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το κατά πόσο το πρόσωπο αυτό τους αντιστέκεται. Όσο πιο πολύ του αντιστέκονται τόσο πιο πολύ τον θέλουν. Το σεξ με έναν Κριό είναι πιο συναρπαστικό ακόμα και από μια διαδρομή με roller coaster. Δεν έχει κανένα ταμπού όσον αφΤαύροςορά το πού, πώς και γιατί θα κάνει σεξ. Αρκεί να κάνει. Εδώ και τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον άντρα!Μπορεί να είναι θεότρελος, αλλά δεν θα τον πεις ποτέ βαρετό ή συμβατικό! Στάνταρ ότι δεν θα είναι εύκολο ούτε να τον ξεχάσεις, ούτε και να τον ξεπεράσεις, όχι μόνο γιατί δεν πρόκειται ποτέ να σε πιέσει για το οτιδήποτε, καθότι είναι κι ο ίδιος ανεξάρτητο και φιλελεύθερο ον, αλλά γιατί πάντα κάτι καινούργιο και ασυνήθιστο είχε να σου προσφέρει και σε ωθούσε να αναδείξεις τις ιδιαίτερες πλευρές του χαρακτήρα σου, χωρίς να φοβάσαι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κακά τα ψέματα. Η ενεργή και πλούσια σεξουαλική ζωή είναι το σημαντικότερο για ένα Σκορπιό. Μαζί του θα γνωρίσεις για τα καλά την έννοια του πρωτογόνου, μυστηριακού σεξ. Ωστόσο, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα αν εφαρμόζατε μια στο τόσο «ένα» στα γρήγορα. Ο Σκορπιός εκτιμάει ιδιαίτερα ότι δεν τον αφήνεις να ρουτινιάσει σεξουαλικά και περιστασιακά δέχεσαι να συνευρεθείς μαζί του έστω και για λίγο. Η χημική ουσία που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, διεγείρει το ψυχικό κέντρο ευχαρίστησης-ανταμοιβής, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον άντρα Σκορπιό.