Το σεξ όταν είναι ωραίο μπορεί να σε κάνει να νιώθεις σα να είχες την ωραιότερη στιγμή της ζωής σου. Όμως για να νιώσεις την πλήρη ικανοποίηση πρέπει να είναι ποιοτικό. Για να είναι ποιοτικό καλό θα είναι να ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές και εσύ και αυτός

 

Να σε αγγίζει απαλά

Το απαλό άγγιγμα μπορεί να σε κάνει να ερεθιστείς μέσα σε λίγα δεπτερόλεπτα και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις. Το να σε ακουμπα και να τον ακουμπας στο επίμαχο σημείο ταυτόχρονα θα σας φέρει σε οργασμό χωρίς καν να κάνετε σεξ ή προκαταρκτικά.

 

Βογγητά

Να ακούει ο ένας στο αυτί του άλλου την ανάσα του, την ηδονή που νιώθει κλπ είναι ό,τι πιο ερεθιστικό. Νιώθεις ότι γίνεσαι ένα με τον άλλον, χωρίς απαραίτητα να έχει γίνει ακόμη η όλη πράξη. Άστον να σε γλείφει και να σε φιλάει στα αυτιά και στον λαιμό την ώρα που θα σου μιλάει και θα βογγάει.

Είναι πολύ ερεθιστικό να ξέρεις ότι ερεθίζεις τόσο πολύ τον άλλον σε σημείο να βγάζει οργασμικούς ήχους με εσένα και μόνο.

 

 

Προκαταρκτικά

Πρέπει να κρατάνε τόσο όσο. Δηλαδή ούτε πολλή ώρα διότι θα κουραστείτε και το σεξ θα κρατήσει λίγο, ούτε όμως και λίγη ώρα διότι θα πρέπει να έχετε ερεθιστεί αρκετά και οι δύο πριν γίνει η πράξη.

Δείξτου πόσο ποθείς το κορμί του και άσε τον να σου δείξει πόσο λαχταρά να σε κάνει «δική του». Άφησέ τον να σε γλέιψει στα πιο ευαίσθητά σου σημεία. Μόνο έτσι το σεξ θα είναι πολύ απολαυστικό στη συνέχεια.

 

Αλλαγή στάσεων

Αλλάξτε στάσεις ανά περίπου δέκα λεπτά. Η εναλλαγή βοηθά και στην προσωρινή ξεκούραση και των δύο, αλλά και στη συνέχιση και διατήρηση της ερωτικής σας διέγερσης. Μη βολεύεσαι απλά με μία σταση, δοκίμασε και η ίδια αυτά που πάντοτε είχες στη φαντασία σου να δοκιμάσεις.

Αν έχεις φαντασιωθεί το πρωκτικό σεξ ενώ παράλληλα ντρέπεσαι, πες του το και άσε τον να σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα. Άλλωστε και οι δύο θα κάνετε σεξ έχοντας ήδη την οικειότητα να πει ο καθένας στον άλλον τι του αρέσει.