Κάποια ζώδια προτιμούν να έχουν μια ήσυχη και γαλήνια ζωή

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τα ζώδια που είναι ευχαριστημένα με τα λίγα και καλά, ρίχνουν άγκυρα και προσπαθούν να τα κάνουν ακόμα καλύτερα, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική τους ζωή. Ό,τι έχει, το απέκτησε, προχωρώντας προσεκτικά, βήμα-βήμα, με υπομονή και επιμονή, οπότε και δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει να το χάσει, ακόμα κι αν οι προοπτικές φαίνονται αρκετά καλές. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, δε θαμπώνεται με τα πολλά και χλιδάτα κι ακολουθεί πιστά το ρητό «κάλλιο πέντε και στο χέρι»…

ΖΥΓΟΣ

Σαφώς και υποψιαζόσουν ότι ανήκει στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς ξέρεις και ότι είναι αναποφάσιστος και ότι ζυγιάζει τα πάντα, υπέρ-κατά, κέρδη-χασούρα. Παρότι ανήκει στα παρορμητικά ζώδια, ποτέ δεν τον τρέλαινε η αδρεναλίνη του, ώστε να τον σπρώξει σε παράτολμες ενέργειες ή αποφάσεις. Γι’ αυτό και λειτουργεί με καβάτζες. Αν είναι να πάει για κάτι άλλο, είτε αφορά σε πρόσωπο είτε σε κατάσταση, σίγουρα θα φροντίσει να κάνει μια καθ’ όλα ασφαλή έξοδο, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

AdTech Ad

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλο ένα παρορμητικό ζώδιο, που όμως η παρόρμηση αφορά περισσότερο στο συναίσθημα και λιγότερο στις ενέργειες που κάνει. Ο Καρκίνος θα κουραστεί πολύ για να φτιάξει ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον είτε πρόκειται για τη σχέση ή το σπίτι του είτε για τη δουλειά του και εννοείται ότι το να ξεβολευτεί ή να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό δεν υφίσταται. Του αρκεί αυτό που έχει και δεν πρόκειται να ρισκάρει για κάτι άλλο με αβέβαιο μέλλον.