Για ορισμένα από τα ζώδια, οι δραματικές αντιδράσεις είναι η τυπική τους συμπεριφορά. Για άλλα, η μετριοπάθεια είναι η λύση καθώς επίσης και η υπομονή. Για να δούμε πώς τσακώνεται κάθε ζώδιο.

Κριός

Φωνάζει με ξεσπάσματα και έπειτα ηρεμεί και ακούει τον αντίλογο. Μετά με χειριστικό τρόπο δε μιλάει και αποχωρεί από τον τσακωμό.

 

Ταύρος

Δε φωνάζει εύκολα γιατί δεν του αρέσουν οι έντονες καταστάσεις επειδή νιώθει άβολα γύρω από αυτές. Προτιμά να ακούει τον συνομιλητή του.

 

Δίδυμοι

Φωνάζει όταν νιώθει ότι τον αδικούνε με αποτέλεσμα να θέλει να επιβληθεί με τη φωνή και όχι με κάποιο αξιοσημείωτο επιχείρημα.

 

Καρκίνος

Είναι σίγουρος για τα «πιστεύω» του και για αυτόν τον λόγο παθιάζεται ακόμα περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει πολλά νεύρα.

 

Λέων

Έχει μία αλαζονική στάση που κυριολεκτικά χάνει το δίκιο του για αυτόν και μόνο τον λόγο. Πρέπει να ηρεμέι τις εντάσεις που νιώθει μέσα του.

 

Παρθένος

Για τον Παρθένο ο τσακωμός είναι μία έσχατη επιλογή. Όταν όμως τσακώνεται θα έχει πολλή ένταση και πολλή άμυνα ταυτόχρονα. Συμπεριφέρεται χειριστικά.

 

Ζυγός

Δε θέλει τους τσακωμούς γιατί του χαλάνε την αρμονία και την όποια ισορροπία. Αυτό σημαίνει ότι θα σηκωθεί και θα φύγει ανά πάσα στιγμή.

 

Σκορπιός

Προτιμά να ακούει τον άλλον, να τον αφήσει να τελειώσει και έπειτα να αποδομήσει όλα τα επιχειρήματά του.

 

Τοξότης

Είναι αρκετά εύκολο για έναν Τοξότη να τσακώνεται. Δε θέλει όμως να καλύπτουν τη φωνή του με άλλες φωνές, γιατί τότε θα φωνάζει ακόμη πιο δυνατά.

 

Αιγόκερως

Είναι έντονη η στιγμή του τσακωμού για έναν Αιγόκερω. Θέλει την ησυχία του και όχι φασαρίες. Το πιο πιθανό, είναι να πει κυνικές αλήθειες και να φύγει.

 

Υδροχόος

Για αυτούς ο τσακωμός είναι μια ευκαιρία να ξεσπάσουν όσα άγχη και εντάσεις είχαν για καιρό εσωτερικεύσει.

 

Ιχθύς

Είναι η ευκαιρία πάνω στην οποία θα δείξουν πολύ δράμα και θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Οι φωνές και τα κλάματα θα εναλλάσσονται.