Λίγους μόλις μήνες μετά τον πρώτο τους γάμο που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova ετοιμάζουν μια δεύτερη γαμήλια τελετή στο Σεν Μόριτζ.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Roman Abramovich, Dasha Zhukova, παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο μπροστά σε 500 διάσημους καλεσμένους διοργανώνοντας ένα τεράστιο γαμήλιο πάρτι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σε διεθνή ΜΜΕ, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται στο Σεν Μόριτζ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς διάσημους φίλους τους.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το μοντέλο Karlie Kloss.

Ο 34χρονος έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 38χρονη Dasha Zhukova προσγειώθηκαν στο χειμερινό θέρετρο την Δευτέρα (13/1) με ιδιωτικό αεροσκάφος προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του δεύτερου γάμου τους που αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Σεν Μόριτζ, ενώ το υπερπολυτελές πάρτι θα γίνει στο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, στο οποίο ένα δωμάτιο για ένα βράδυ μπορεί να κοστίσει το λιγότερο 600 λίρες, ενώ το κόστος για το σύνολο των εκδηλώσεων για τον γάμο του διάσημου ζεύγους ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, πως το ξενοδοχείο αυτές τις ημέρες είναι κλειστό για ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρτι που θα συγκεντρώσει ισχυρές προσωπικότητες από όλο τον πλανήτη, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίζεται παραπάνω από μία δεκαετία αλλά είναι μαζί μόλις από το 2018.

Εξάλλου η Dasha Zhukova ήταν παντρεμένη με τον Roman Abramovich μέχρι το 2017, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, ένα αγόρι δέκα ετών και ένα κορίτσι έξι.

Από τη μεριά του, ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης Σταύρος Νιάρχος, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές, καθώς ανάμεσα στις πρώην αγαπημένες του συγκαταλέγεται η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και η Jessica Hart.