Αυτά τα τρία ζώδια έχουν υψηλά ιδανικά. Ένα από αυτά είναι ο έρωτας και η αγάπη. Όταν νιώσουν αυτό το συναίσθημα τότε κυριολεκτικά είσαι τυχερός που θα έχεις την ευκαιρία να δεις τι σημαίνει έρωτας.  Και τα τρία ζώδια ερωτεύονται βαθιά και είναι πολύ πιστά. Για αυτά η αγάπη είναι κάτι που αποτελεί έναν πολύ υψηλό στόχο γενικά.

Kαρκίνος

Θα πέσει στα πατώματα, θα τραβήξει τα μαλλιά του, θα υποφέρει κι ακόμα κι αν δεν τον θέλεις, αυτός εκεί θα κλαίει και θα περιμένει να γυρίσεις πίσω. Γιατί ο Καρκίνος αγαπάει για πάρτη του πάνω από όλα. Η αγάπη είναι ιδέα. Είναι υπερ-ευαίσθητος και θα κάνει πολλά για να νιώσεις ότι είσαι μοναδικός.

Παρθένος

Η τίμια η αγάπη, που έχει διάρκεια και ποιότητα. Το αυθεντικό και το σταθερό το feeling, που απαξ και ξεκινήσει είναι βραδείας καύσεως και κρατάει χρόνια. Επίσης δεν ξενοκοιτάει. Φοράει αυτές τις αόρατες και αποτελεσματικές παρωπίδες. Όταν αγαπάει έχει γρήγορες εναλλαγές στη διάθεση.

Ζυγός

Ναι αγαπάνε. Δεν το λένε, αλλά το κάνουν. Δεν το δείχνουν, αλλά συμβαίνει. Πίσω από αυτό το κάπως παγωμένο τους βλέμμα, σιγοκαίνε τα συναισθήματά τους που κρατάνε τη φλόγα αναμμένη. Έχουν τη δική τους συνταγή για το αίσθημα. Σαν τον ξηρό πάγο. Του αρέσει η ισορροπία και η αρμονία σε μία σχέση.