Ένας γενναίος μαχητής, ο γιος μας Χριστόφορος, που με όπλο του την αγάπη μας και ασπίδα την καρδιά του και το πείσμα τουπάλεψε μέχρι τέλους, μας άφησε μια αγάπη πιο δυνατή από τον θάνατο. Μια αληθινή, μεγάλη και αγνή αγάπη, για να την πολλαπλασιάσουμε, να την μετουσιώσουμε… Και να την κάνουμε φως και ζωή.

Προχωρώντας στον δρόμο που χάραξε ο Χριστόφορός, εμείς οι γονείς του και το Κεντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Ελα να Παίξουμε» διοργανώνουμε την Κυριακή 19/1/2020 από τος 10 πμ. Έως τις 7 μμ, την Εκδήλωση  «ΑΓΑΠΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ» η οποία έχει ΔΥΟ βασικούς άξονες:

1) Μικροί και μεγάλοι, κινητοποιούμαστε , βιώνουμε τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ως τρόπο ζωής και νιώθουμε ότι πάνω απ’όλα είναι προνόμιο για εμάς που την υλοποιούμε! Πως? Με ομιλίες, πολλές δράσεις για παιδιά, μουσική, προβολές, κληρώσεις, δημοπρασία έργων τέχνης για καλό σκοπό κ.α.

Την εκδήλωση στηρίζουν συμμετέχοντας εκπρόσωποι των »MAKE A WISH» , »ΜΕΡΙΜΝΑ» , »LIBRARY4ALL» , »ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ» ,’ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ» ‘ΑΡΧΕΛΩΝ», ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «NOTE ALLEGRE”, SAFE WATER SPORTS, η ιστορικός τέχνης Ίριδα Κρητικού, ο βραβευμένος και αγαπημένος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Αντώνης Παπαθεοδούλου κ.α. 

2) Στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενημερωνόμαστε και γινόμαστε Εθελοντές Δότες Μυελού τον οστών!

Αν δεν το έχεις κάνει, την Κυριακή είναι η ευκαιρία σου!

5 λεπτά, λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα και κάνεις κάτι πολύ μικρό για κάτι μεγαλειώδες: ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ!

Σκέψου ότι το 70% των μεταμοσχευθέντων παιδιών θεραπεύεται! Μπορεί να είσαι ΕΣΥ η ελπίδα ενός ανθρώπου!

ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η μουσικός Μαριέττα Φαφούτη θα σου δείξουν πόσο εύκολο είναι!