H σχέση για αυτά τα ζώδια συνιστά την περίοδο που βαριούνται πραγματικά να ασχοληθούν πολύ με τον εαυτό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα επειδή παίρνουν πολλή επιβεβαίωση ότι αρέσουν στο ταίρι τους, να μη δίνουν πολλή βάση στο σώμα τους, δηλαδή στα κιλά που παίρνουν.

Ταύρος

Λατρεύει το φαγητό και ειδικά όταν τρώει με καλή παρέα. Το να περνάει χρόνο με τη σχέση του και να τρώνε μαζί, είναι μια «καλή δικαιολογία» για τον Ταύρο να αυξήσει το φαγητό και τις μερίδες που τρώει.

Βέβαια, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την ποσότητα αλλά και για την ποιότητα. Ο έρωτάς του για το καλό φαγητό είναι τέτοια, που εάν κέρδιζε πολλά χρήματα θα αγόραζε σίγουρα αλυσίδα γκουρμέ εστιατορίων.

Καρκίνος

Όταν νιώθει άνετα τότε του ανοίγει η όρεξη και τρώει χωρίς όρια και ενοχές. Κατά βάση ο Καρκίνος δεν τρώει όταν στεναχωριέται. Αλλά από τη στιγμή που περνάει καλά, έχει την τάση να κάνει πολλές παραγγελίες απ’ έξω, όταν είναι βράδυ.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας και έτοιμος για γάμο. Είναι εκείνος που λατρεύει να έχει το έτερον του ήμισυ στο σπίτι και να το φροντίζει. Η εικόνα ενός Καρκίνου στην κουζίνα ιδίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες όπου μαγειρεύει είναι συνηθισμένη και αποτελεί συστατικό μιας όμορφης σχέσης.

Ζυγός

Αγαπά την ισορροπία και την αρμονία. Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα η μόνη ανισορροπία που παθαίνει λόγω της εμμονής του στην αρμονία, να είναι το πολύ φαγητό και οι μεγάλες μερίδες που τρώει ό,τι ώρες να ‘ναι.

Για αυτό όποιος έχει μπλέξει με Ζυγό, ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει φαγητό. Ξέρει πού θα βρει τα καλύτερα μπριζολάκια και πού σερβίρουν το πιο ζουμερό μπέργκερ. Μία φορά την εβδομάδα θα σε τρέχει σε εστιατόρια, ταβέρνες και καντίνες που του έχουν πει ή έχει διαβάσει για να έχει άποψη για το φαγητό που σερβίρουν. Τα κιλά, λοιπόν, είναι αναπόφευκτα!