Το να είναι πιστός κάποιος είναι αντικειμενικά θέμα χαρακτήρα και όχι θέμα φύλου. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει με αυτόν που βγαίνεις ή έχεις σχέση. Τα φαινόμενα απατούν. Και οι άνθρωποι επίσης.

Έρευνα

Πέφτετε μαζί του στο κρεβάτι και εκείνος σας φαίνεται τόσο ενθουσιασμένος που σας ακούει όλη η γειτονιά; Αυτό είναι κάτι που μάλλον πρέπει να σας προβληματίσει και όχι να σας ενθουσιάσει, αφού ύστερα από την έρευνα που δημοσιεύτηκε, τα δεδομένα για όσους κάνουν πολύ θόρυβο στο σεξ κρύβουν ένα ένοχο μυστικό.

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 1000 ατόμων, αποδείχθηκε πως το 62% των ανδρών και το 72% των γυναικών που φώναζαν και αναστέναζαν πολύ στο σεξ, ήταν άπιστοι και “χρησιμοποιούσαν” αυτή τη μέθοδο συγκάλυψης διότι παραπλανούσε τους συντρόφους τους οι οποίοι θεωρούσαν ότι μένουν πολύ ικανοποιημένοι και δε θα αναζητούσαν κάποια άλλη αγκαλιά.

 

Συμπέρασμα

Μην του κάνεις ολόκληρη σκηνή ότι σε κερατώνει αν δεν έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Το ότι ενδεικτικά μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα δε σημαίνει ότι συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο στη σχέση σας.