Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ συγκεκριμένο απόθεμα σε συναισθήματα. Είναι κυρίως κυνικοί και ρεαλιστές. Όταν όμως νιώσουν συναισθήματα τα δείχνουν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Δες τι να κάνεις για να έχεις έναν Αιγόκερω δίπλα σου για πολύ καιρό.

Να επιδεικνύεις έξυπνο χιούμορ

Οι Αιγόκεροι είναι συχνά αντικοινωνικοί, οπότε εκτιμούν έναν σύντροφο που ξέρει πώς να τους βγάλει από το καβούκι τους. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να το κάνεις αυτό είναι να επιδείξεις πνευματική ευφυΐα. Ένα πράγμα ισχύει σίγουρα για τους Αιγόκερους: είναι ειδικοί στον σαρκασμό και τη σάτιρα. Δώσε τους την ευκαιρία να λάμψει το έξυπνο πνεύμα τους και θα σε αγαπούν ακόμα περισσότερο γι’ αυτό.

Να προτιμάς τον προγραμματισμό και όχι τον αυθορμητισμό

Ενώ εσύ μπορεί να θεωρήσεις ότι ένα μικρό ταξίδι μαζί του θα είναι μια ρομαντική απόδραση, ο Αιγόκερως σου πιθανόν να… φρικάρει από το πόσο λίγο χρόνο έχει για να προετοιμαστεί. Οι Αιγόκεροι είναι μανιακοί με τον έλεγχο και την οργάνωση, αλλά είναι πραγματικά γεννημένοι ηγέτες και τους αρέσει να είναι σίγουροι ότι όλα είναι σε τάξη, πριν αφεθούν για να χαλαρώσουν. Κάνε τους το χατίρι και ενημέρωσέ τους εγκαίρως, ώστε να σχεδιάσουν τα πάντα όπως πρέπει.

 

Μείωσε στο ελάχιστο τις περιττές δαπάνες

Οι Αιγόκεροι διαθέτουν μια πολύ πρακτική και υψηλής αξίας σταθερότητα, έτσι ώστε ο τραπεζικός τους λογαριασμός να έχει πάντα απόθεμα και να είναι τακτοποιημένος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνους και αποφεύγουν συστηματικά τις επιπόλαιες σπατάλες.

Το να τους γεμίσεις με ακριβά δώρα που στην πραγματικότητα δεν τα αντέχει η τσέπη σου, θα τους κάνει να νιώσουν μάλλον άβολα και όχι ευτυχισμένοι. Φυσικά και δεν πειράζει, μια στο τόσο, να κεράσεις τον Αιγόκερω σου μια βραδινή έξοδο ή να του κάνεις ένα ακριβό δώρο. Απλώς κάνε το όταν έχουν πέσει οι αντιστάσεις του και είναι κάπως πιο επιεικής στην κρίση του, π.χ. τα Χριστούγεννα ή σε κάποια επέτειο.

Να παραμείνεις φινετσάτος

Δεν χωράει χιούμορ εδώ. Οι Αιγόκεροι έχουν μηδενική ανοχή στις παιδιάστικες και ανώριμες συμπεριφορές. Δεν είναι στριφνοί. Απλώς θέλουν να είναι με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται και δεν ανέχονται τίποτα λιγότερο. Κάνε τον Αιγόκερω περήφανο που είναι μαζί σου, δείχνοντάς του την εκλεπτυσμένη και ώριμη πλευρά σου όταν κυκλοφορείτε μαζί δημοσίως.

Κάνε την επιτυχία προτεραιότητά σου

Οι Αιγόκεροι είναι υπερβολικά «εθισμένοι» στη δουλειά τους και εκτιμούν πολύ αυτήν την ποιότητα και στους άλλους, ιδιαίτερα στον/στην σύντροφό τους. Δεν αντέχουν να είναι μαζί με κάποιον/α που είναι πολύ νωχελικός ή τεμπέλης ή αδιάφορος να κυνηγήσει και να εργαστεί πάνω σε μια ή περισσότερες προοπτικές.

Ενώ θα κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν τους στόχους σου, σίγουρα θα σταματήσουν να σε στηρίζουν αν είναι προφανές ότι δεν καταβάλεις καμία προσπάθεια για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.