Είναι ίσως το πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, με αποτέλεσμα να λατρεύει τη σχέση και τον έρωτα. Όταν συναντηθεί με έναν άλλον Καρκίνο τότε αυτοί οι δύο θα ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα.

Συναισθήματα

Δύο αγιάτρευτοι ρομαντικοί που μπορούν να δημιουργήσουν την πιο δεμένη και όμορφη σχέση που υπήρξε ποτέ. Συναισθήματα, πάθος, πόθος, απίστευτος ρομαντισμός!!! Και οι δύο έχετε και την υπομονή και την ανάγκη και την  επιθυμία για σταθερότητα, αλλά και την συναισθηματική διάθεση για να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει!

Εσύ έχεις ανάγκη από έντονα συναισθήματα, από στοργή, από λόγια αγάπης ειπωμένα με δυνατή φωνή, από τη ζεστασιά και την προσοχή ενός συντρόφου αλλά όχι μόνο στην αρχή της σχέσης ! Ο σύντροφός σου ο Καρκίνος καταλαβαίνει απόλυτα τις ανάγκες σου και θα ξέρει πως να σου σταθεί και να σου τα προσφέρει όλα! Οικογένεια και σπίτι; Σίγουρα από τις βασικές προτεραιότητές της ζωής σας! Εσείς δε χρειάζεστε λόγια για να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον! Τα μάτια τα λένε όλα!

Ούτε η Σελήνη που σας επηρεάζει άμεσα δε μπορεί να χαλάσει αυτό το δεσμό, γιατί κινείται τόσο γρήγορα που ακόμα και μια κακή στιγμή, που σίγουρα θα είναι κοινή και στους δύο σας, θα περάσει αμέσως!

Άνδρας Καρκίνος και γυναίκα Καρκίνος

Ο άνδρας Καρκίνος και η γυναίκα Καρκίνος είναι τόσο διαφορετικά πλάσματα! Η γυναίκα Καρκίνος συνήθως είναι πιο δυνατή από τον άνδρα, όταν μιλάμε για τον έλεγχο που πρέπει να έχει πάνω στα συναισθήματα!

Ξέρει ο άνδρας Καρκίνος τι να απαντήσει αν τον ρωτήσεις τι αισθάνεται για την γυναίκα που αγαπάει; Όχι βέβαια!! Θα μπερδευτεί και δε θα ξέρει τι να απαντήσει, ενώ μια γυναίκα Καρκίνος πάντα θα έχει έτοιμη την απάντηση και οι εξηγήσεις της θα σε καλύψουν απόλυτα!

Γιατί να τα ξέρετε όλα αυτά; Γιατί και οι δύο είστε πολύ ευαίσθητοι και πολύ ευάλωτοι για αυτόν τον κόσμο και χρειάζεται να ξέρετε που πατάτε!

Η λέξη σεξ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας! Έρωτας ναι! Γιατί είστε και οι δύο τόσο συναισθηματικοί, που όταν θα ενωθείτε στο κρεβάτι θα γίνει σεισμός! Η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι ηλεκτρισμένη