Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων είναι εξαιρετικοί διότι ο ένας στηρίζει τον άλλον και λειτουργούν ως μία ομάδα με κοινό στόχο την επιτυχία, την κοινωνική ανέλιξη. Στον ερωτικό τομέα, έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα τα οποία θα τους κάνουν χαρούμενος μεταξύ τους.

Κριός με Σπορπιό

Ο τέλειος συνδυασμός που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια: Ο Κριός γεννά την ανάγκη στον Σκορπιό να τον υποτάξει και ο Σκορπιός στον Κριό να τον περιορίσει. Το αποτέλεσμα; Απόλυτα καυτό σεξ!

 

Ταύρος με Τοξότη

Τι και αν στα χαρτιά είναι τελείως διαφορετικοί, ο Ταύρος και ο Τοξότης όταν πέφτουν στο κρεβάτι είναι ο πιο εκρηκτικός συνδυασμός. Οι διαφορές τους τούς κάνουν το τέλειο ερωτικό ζευγάρι, καθώς ο ένας συμληρώνει τον άλλον με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Δίδυμος με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως, ντροπαλός και εκλεπτισμένος, εντυπωσιάσει τον Δίδυμο, ο οποίος πεθαίνει από περιέργεια να ανακαλύψει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του Αιγόκερου. Οι δυο τους όταν συναντιούνται σεξουαλικά κάνουν θαύματα!

Λέων με Ζυγό

Ο Ζυγός τιθασεύει το εγωιστικό Λιοντάρι και το μαθαίνει να είναι γενναιόδωρο. Οι σεξουαλικές τους σχέσεις χαρακτηρίζονται από απόλαυση και… μεγαλοψυχία!

Ιχθύς με Καρκίνο

Είναι και οι δυο τους τόσο τρυφεροί, που είναι πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός. Ο ένας καταλαβαίνει τις ανάγκες του άλλου και λειτουργούν με τέτοια αρμονία και αισθησιασμό που τούς συνεπαίρνει σε ένα ταξίδι σεξουαλικών εμπειριών που θα μείνει αξέχαστο στην αγαπησιάρικη καρδιά τους.

 

Παρθένος με Υδροχόο

Αυτά τα δύο ζώδια ή θα έχουν την τέλεια σχέση, ή θα έχουν τη χειρότερη. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι παθιασμένος και με έντονη ιδιοσυγκρασία, ενώ ο Παρθένος λειτουργεί περισσότερο μεθοδικά και είναι ανυπόμονος.

Στο καλό σενάριο λοιπόν, η σχέση αυτών των δύο ζωδίων θα είναι πραγματικά διδακτική και θα τους προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση σε κάθε τομέα.