Τρεις είναι οι κυρίες του ζωδιακού, με τις οποίες ο άντρας Αιγόκερως απολαμβάνει πραγματικά την ερωτική πράξη.

ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός είναι «φωτιά». Έχει το πάθος που θα τον ξεσηκώσει και θα του βγάλει έναν… άλλο εαυτό. Εκείνος είναι λίγο πιο προσγειωμένος, εκείνη όμως είναι αυτό που λέμε… τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα. Θα μπορέσουν να περάσουν μαζί νύχτες μαγικές και ονειρεμένες και δεν θα βαρεθούν εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και ποιος δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει για το πάθος του Σκορπιού και τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Όταν μιλάμε για σεξ, το ζώδιο αυτό είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Έχει τον τρόπο του να μαγνητίζει τον σύντροφό του και να τον «τρελαίνει». Με τον Αιγόκερω στο κρεβάτι θα γίνει της… εξουσίας. Είναι και τα δυο ζώδια δυναμικά, επιβλητικά και με πολλές αντοχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ελευθερία της Τοξοτίνας είναι αυτή που τρελαίνει έναν Αιγόκερω. Όσο πιο ελεύθερη αυτή και… τσιριμπίμ τσιριμπόμ, άλλο τόσο πιο πολύ εκείνος την βάζει στο μάτι και θέλει να την κάνει δική του. Και επειδή του γίνεται απωθημένο, όταν φτάσει η στιγμή να κάνει σεξ μαζί της, επικρατεί ένας μικρός… χαμούλης στην κρεβατοκάμαρα. Ο Αιγόκερως κάνει τα πάντα για να τη δέσει και εκείνη τα πάντα για να του ξεφεύγει και όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι ρόλων που εξιτάρει και τους δύο.