Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Για να ταιριάζει με κάποιον πρέπει να είναι πιο κοντά σε αυτόν συναισθηματικά. Να μπορεί κάποιος να τον νιώσει.

 

Ιχθείς-Κριός

AdTech Ad

 

Ιχθείς-Ταύρος

Αρκετά καλός συνδυασμός γιατί υπάρχει το αισθησιακό κομμάτι και στους δύο, συν ότι ο Ταύρος μπορεί να αναλάβει όλα τα πρακτικά της σχέσης. Τώρα βέβαια μπορεί να εκνευρίζεται λίγο, αν δείχνετε τελείως ξεκομμένοι από την πραγματικότητα γιατί πχ στην ερώτηση «τι θα φάμε σήμερα;» δεν θα δεχτεί την απάντηση «ποιος χρειάζεται το φαί όταν έχουμε ο ένας τον άλλο»…

 

Ιχθείς-Δίδυμοι

Ο επικοινωνιακός και αρκετά εγκεφαλικός Δίδυμος χρειάζεται που και που να έρχεται σε επαφή μέσω μιας ερωτικής σχέσης με κάποιον σαν και σας που του υπενθυμίζετε ότι όλα στη ζωή είναι προσωρινά κι αυτό που μένει είναι η αγάπη. Σεξουαλικά πάντως είστε από τους καλύτερους συνδυασμούς.

 

Ιχθείς-Καρκίνος

Είστε σχεδόν από την ίδια πάστα φτιαγμένοι, με πολύ συναίσθημα και ευαισθησίες και οι δύο, προορισμένοι να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα σε κινηματογραφικές ή νουβελικές διαστάσεις. Παρ’ όλα αυτά οι φύσεις σας είναι πολύ συγγενικές και όσο κι αν ο Καρκίνος παλέψει και για άλλα πράγματα της σχέσης, ίσως δε είναι αρκετό για να παραμείνετε μαζί.

 

Ιχθείς-Λέων

Σας συνεπαίρνει η αρχηγική και δυναμική προσωπικότητά του και σας γεννά σκέψεις ότι μπορεί να σας στηρίξει ανά πάσα στιγμή και τρέχετε να τον φροντίσετε και να τον κανακέψετε. Όμως ο Λέοντας μπορεί να κολακευτεί προσωρινά αλλά σύντομα θα κουραστεί ιδίως από τα ήξεις- αφήξεις σας ή τα παράπονά σας.

 

Ιχθείς-Παρθένος

 Από τα αντίθετα ζώδια που όμως για μια μακρόχρονη σχέση είναι ό, τι πρέπει αφού αλληλοσυμπληρώνονται απόλυτα. Της προσφοράς ο Παρθένος, άτομο που χρήζει φροντίδας εσείς, της λογικής αυτός, του συναισθήματος εσείς, του πραγματικού εκείνος, του φανταστικού εσείς. Είστε η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος γι’ αυτό μην το πολυσκέφτεστε.

 

Ιχθείς-Ζυγός

Η ευγένεια, το προσεγμένο στυλ του αλλά και οι καλλιτεχνικές του τάσεις είναι αυτά που σας ελκύουν απίστευτα στο Ζυγό αλλά κι εκείνος ανταποκρίνεται με μεγάλη προθυμία. Το θέμα είναι ότι σε αυτόν τον συνδυασμό απουσιάζει η κινητήρια δύναμη να σπρώξει τα πράγματα, καθώς αυτός είναι αναποφάσιστος και σεις ελίσσεστε συνεχώς, οπότε θα βρίσκεστε στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό.

 

Ιχθείς-Σκορπιός

Σας ενώνει ένα μυστήριο, αν και είναι διαφορετικό στους δύο. Σας αρέσει αυτή η σκοτεινή πλευρά που εκπέμπει ο Σκορπιός και σε συνδυασμό με τον έντονο ερωτισμό του σας κάνει να τα χάνετε αλλά και να ρισκάρετε να τον πλησιάσετε και να ρίξετε λίγο ροζ ή έστω εκρού στη ζωή του. Αλλά εδώ τα κόλπα σας μάλλον δε θα πιάσουν και στο τέλος θα πληγωθείτε πολύ, αφού δεν μπορείτε να τον χειριστείτε.

 

Ιχθείς-Τοξότης

Καλή παρέα και επίσης καλό σεξ μπορεί να κάνετε με τον Τοξότη αλλά αν ζητάτε το κάτι παραπάνω, καλύτερα να το ξεχάσετε. Είναι από κείνους που αν δει δράματα και στεναγμούς πριν λαλήσει ο κόκορας την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Βέβαια μπορεί και να ξαναγυρίσει σε σας γιατί του αρέσει που τον φροντίζετε. Αν κινηθείτε πιο περίεργα ίσως και να περπατήσει η σχέση.

 

Ιχθείς-Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι από τα πιο ψυχρά ζώδια της γης και είναι πιθανό να μη σας τραβάει καν αλλά στην περίπτωση που, τότε καλύτερα να μην το επιχειρήσετε. Πέραν του ότι δεν τα πάει καλά με τα παραμύθια και τα δακρύβρεχτα, είναι πολύ απασχολημένος για να σας προστρέξει. Μπορεί να υπάρχει μια σεξουαλική έλξη από την πλευρά του γιατί του κάνετε για τη δημόσια εικόνα του αλλά για το δικό σας καλό, κρατήστε το εκεί και να μην ελπίζετε σε κάτι παραπάνω.

 

Ιχθείς-Υδροχόος

Άλλος ένας συνδυασμός που δεν μπορεί να περπατήσει γιατί καλώς ή κακώς για τον Υδροχόο μάλλον είστε πολύ επίπεδοι σε αντιδράσεις. Όσο υπάρχει το μυστήριο μπορείτε να τον έχετε υπό την επήρεια σας, καθώς το μυαλό του θα κάνει διάφορες κέντες και θα κρατιέται σε εγρήγορση αλλά αν γίνεται συνεχώς απλά θα χάσει το ενδιαφέρον του. Από την άλλη και σας σάς φοβίζει το φεύγα του και δε νιώθετε ασφαλείς.

 

Ιχθείς-Ιχθείς

Ολοκληρώνοντας αυτή τη σειρά κι αν έτυχε να διαβάσετε όλους τους συνδυασμούς εδώ στο astrology.gr θα διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο να κάνουν σχέση δύο ομοζώδια άτομα. Παρ’ όλα αυτά σε δύο Ψάρια είναι πολύ πιθανό να συμβεί, αφού όπως είπαμε παραπάνω είναι εύκολο ο ένας από τους δύο να μεταμορφωθεί σε κάτι τελείως διαφορετικό που θα τα κάνει να ταιριάξουν άψογα μεταξύ τους.