Το σεξ σαν εμπειρία μετριέται συνολικά. Από το φιλί, τα προκαταρκτικά, την ερωτική πράξη. Αν όμως ακούγονται φράσεις που είναι εξ’ ορισμού ξενέρωτες τότε τα πράγματα θα γίνουν επίσης ξενέρωτα.

Φράσεις για να μην πεις

«Ας κλείσουμε τα φώτα»: Σαφώς και μπορείς να το πεις πριν γδυθείτε, ωστόσο καταλαβαίνεις –υποθέτουμε- ότι είναι προσβλητικό να το πεις αφού γδυθήκατε και αντίκρυσες το σώμα του/ης.

«Γι’ αυτό με ξύπνησες;»: Αουτς. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αποφύγεις μεταμεσονύκτιο ή πρωινό πέσιμο. Απλώς άνοιξε ελαφρώς το στόμα και μουρμούρισε κάτι ακαταλαβίστικο.

«Πιο σιγά, κοιμάται η μάνα μου δίπλα»: Εξυπακούεται ότι αν μένεις με τους δικούς σου θα ενημερώσεις πριν πάτε σπίτι σου. Δε σε μεγάλωσε έτσι η μάνα σου.

«Το κάνεις λάθος»: Καθόλου διπλωματικό. Μπορείς να εννοήσεις το ίδιο δίνοντας οδηγίες.

Οποιοδήποτε αστείο: δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για αστεία. Βασικοί κανόνες savoir vivre δημοτικού.

Επιπρόσθετη ξενέρα

«Ξέχασα να σε προειδοποιήσω…»: Ενδεχομένως αυτή η φράση να προκαλεί τα ίδια επίπεδα πανικού με το «θέλω να μιλήσουμε».

«Άχου το μωρέ»: Συνήθως το χρησιμοποιούν γυναίκες όταν πρόκειται να ασχοληθούν με το μόριο του συντρόφου τους. Φυσικά μπορεί να γίνει χειρότερο αν συνδυαστεί με μωρουδοφωνή.

«Ας τελειώνουμε»: Φτάνει πια με αυτό το αστείο.

«Τελείωσες;»: Αγαπημένη αντρική ατάκα θα λέγαμε. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο είναι να σου λέει η γιαγιά σου «χόρτασες;».

«Πρόσεχε, έχω αλλάξει σεντόνια»: Είναι πραγματικά εκπλητικό πώς ένας τόσο υποχόνδριος άνθρωπος μπορεί να κάνει σεξ.

«Αυτό ήταν;»: Αντί να χαίρεσαι που ο άνθρωπος ερεθίζεται πολύ με την πάρτη σου, παραπονιέσαι κιόλας. Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος.

«Μπήκες;»: Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη στο άκουσμα αυτής της τόσο σύντομης και συνάμα απογοητευτικής πρότασης.