Δυναμικό, ζωηρό, τρυφερό, περίεργο…Κάνει ό,τι θέλει ή ό,τι πρέπει… Δες τη συμπεριφορά του παιδιού ανάλογα με το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ : Δυναμικό μα και γλυκό, θα σε συμβούλευα να αγοράσεις ένα GPS και να του φορέσεις τον πομπό γιατί σε βλέπω να το χάνεις μετά από λίγο!

ΤΑΥΡΟΣ: Άσε να μαντέψω. Είπε και ελάλησε και τώρα τρέχετε όλοι πανικόβλητοι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε από αυτά που ζήτησε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι 3.456 ερωτήσεις που κάνει καθημερινά, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, έχουν επίσημα καταχωρηθεί στα απάνθρωπα βασανιστήρια….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η χαρά της μαμάς! Τρυφερό, ζεστό, τρώγεται και με βούτυρο. Εναλλακτικά, με μαρμελάδα.

ΛΕΩΝ: Γεμάτο ζωντάνια, χάρη, θάρρος κι ομορφιά! Χάρη σου κάνει που δεν σε έχει σουτάρει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έξυπνο είναι το άτιμο, αλλά αν αποφασίσει να γίνει καπετάν φασαρίας, ζητήστε έλεος. Δεν μπορεί… Κάποιος θα έχει λίγο.

ΖΥΓΟΣ: Γλυκό, καλότροπο, αλλά γεμάτο περιέργεια! Είναι παιδί για συγκεκριμένες αποστολές και δε θέλει και πολλά – πολλά, γιατί αν πιεστεί, μάλλον θα κάνει αυτό που θέλει, κι όχι αυτό που πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τρυφερό με τρόπο μυστήριο, αλλά πειθαρχεί με θέληση και τσαμπουκά. Μάθε το από νωρίς τι να αγαπά και τι να προσέχει. Θα τα ακολουθεί για μια ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρε τα σπίρτα από μπροστά του και μην του εξιτάρεις στην περίεργη φύση του! Τούτο το συγκεκριμένο, στο Σύνταγμα θα το αφήσεις και στο Ιράκ ως πολεμικό ανταποκριτή θα το βρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα ήταν να μην το πιέζεις τούτο το πλασματάκι. Έχει ανάγκη από μια ξέγνοιαστη παιδική ηλικία, για να μπορέσει να θέσει όλα τα «πρέπει» και τους κανόνες μόνο του, όταν μεγαλώσει….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη το χτενίζεις. Του χαλάς την κουπ. Μην του λες τι να κάνει. Του αφαιρείς την πρωτοβουλία. Άφησε το ελεύθερο. Υπάρχει και διπλανή παιδική χαρά για να ανακατώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρώτα από όλα, ξύπνησε το. Αφού κατορθώσεις να το κρατήσεις ξύπνιο, μάθε του γράμματα! Πλάκα κάνω! Τι να κάνει; Αφού είναι προικισμένο με 6η αίσθηση και κεραίες απίστευτες, θα το φροντίσει η μοίρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: