Το σίγουρο είναι πως οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί δε θα έχουν έναν πολύ ήρεμο και ήσυχο χωρισμό καθώς οι αντιθέσεις και οι εντάσεις τους θα είναι πολύ έντονες για να είναι εύκολα διαχειρίσιμες.

Κριός με Ταύρο

Οταν ο Κριός με τον Ταύρο χωρίσει, τότε τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα και ήρεμα. Αστρολογικά, είναι φλογεροί και αυθόρμητοι στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα γεγονότα, γι’ αυτό συχνά οι δυο τους βρίσκονται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση. Οταν χωρίζει ένας Κριός θα πρέπει να περιμένεις να αντιμετωπίσεις μπόλικη τρέλα.

Λιοντάρι με Σκορπιό

Τα λιοντάρια θα σηκωθούν και θα φύγουν μόλις νιώσουν πως δεν είναι πλέον το επίκεντρο της προσοχής. Κάθε φορά που έρχεται το τέλος σε μια σχέση νιώθουν μεγάλο βάρος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σκορπιό. Παθιάζεται με τη σχέση του και του είναι δύσκολο να την αφήσει πίσω του. Ο Σκορπιός είναι αισθησιακός, συναισθηματικός και έντονος και δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για το Λιοντάρι.

Δίδυμος με Τοξότη

Τόσο ο Δίδυμος όσο και ο Τοξότης έχουν πολλά κοινά πράγματα, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Ωστόσο, και οι δύο, δεν χειρίζονται καλά έναν χωρισμό. Απλώς εγκαταλείπουν τη σχέση και προσποιούνται ότι δεν έγινε και κάτι. Δεν καταβάλουν καμία προσπάθεια να επιλύσουν κάποιο ζήτημα. Δεν προσπαθούν να βρουν μια λύση.Καρκίνος με όλα τα υπόλοιπα ζώδια

O Kαρκίνος με τους πάντες

Ο υπερευαίσθητος Καρκίνος αντιδρά άσχημα στον χωρισμό. Η αλήθεια είναι ότι όταν χωρίζει υποφέρει, γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από καθετί στον κόσμο, οπότε, ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης γι’ αυτόν.

Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του. Θα κλειστεί στον εαυτό του, θα κλάψει και θα χάσει τον ύπνο του. Σε πολλές περιπτώσεις, θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να ξεπεράσει τον χωρισμό.

Δεν παίρνει την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος ακόμη κι αν όλα έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και την δέσμευση και ελπίζει πως το στραβό θα ισιώσει.