Μιλάτε εδώ και εβδομάδες. Βγαίνετε και περνάτε τέλεια. Σου γνωρίζει φίλους, γνωστούς, συγγενείς. Τον γάτο του τον Τούρκο επίσης. Και ένα ωραίο πρωινό, απλώς εξαφανίζεται. Τον καταπίνει η γη. Κάποιοι θα θυμηθούν το τιμημένο άσμα της Έφης Σαρρή και θα γυρίσουν σελίδα με μιας. Άλλοι θα αναρωτηθούν τι μπορεί να συνέβη, αλλά δεν θα ασχοληθούν παραπάνω. Τα τρία ζώδια που ακολουθούν όμως, δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Θα φροντίσουν να κάνουν κατανοητό ότι δεν ανέχονται τέτοια συμπεριφορά, από κανέναν και για κανέναν λόγο.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Καμία ανοχή στα παιχνίδια, θα μπορούσε να είναι και το motto των Κριών.Όταν είσαι όσο αποφασιστικός και ευθύς είναι ένας Κριός, το να τον παρατάς σύξυλο είναι ό,τι χειρότερο γιατί δεν θέλει να αισθάνεται ότι κάποιος του σπατάλησε τον πολύτιμο χρόνο του. Οπότε για εκείνον είναι ξεκάθαρη πρόκληση το να αντιμετωπίσει – με όποιον τρόπο θεωρεί καλύτερο- αυτόν που τον αδίκησε έτσι. Και καβγά θα κάνουν, για να πάρουν την εξήγηση που τους αναλογεί. Άσχετα αν έχουν ξενερώσει εντελώς και πίσω δεν το θέλουν το «φάντασμα».

 Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Εδώ μιλάμε για τους γκουρού της αυτοπεποίθησης, οπότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ πληγώνει τον εγωισμό τους μία αδικαιολόγητη εξαφάνιση. Παράλληλα, δεν έχουν συνηθίσει να ακούνε τη λέξη «όχι», πόσω μάλλον να μην την ακούνε καθόλου. Θα βρουν να ξετρυπώσουν τον «ghoster» τους απλά και μόνο για να σιγουρευτούν πως έχει καταλάβει στο ενδιάμεσο ότι αυτός έχασε που τους έχασε. Άσε που το δράμα είναι στο DNA τους και άρα, τι πιο δραματικό από αυτό;

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Σε αντίθεση με τα ζώδια της φωτιάς, οι Παρθένοι της γης, είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού που τείνουν να γίνονται Μητέρες Τερέζες από το πολύ τους ενδιαφέρον για τους άλλους. Υπεραναλύουν τα πάντα στο κεφάλι τους και με όση λογική διαθέτουν δεν πρόκειται να το ξεπεράσουν αν δεν ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη. Εντωμεταξύ, επειδή συγκαταλέγονται στους πιο αξιόπιστους εκεί έξω, μια τέτοια αναξιόπιστη συμπεριφορά όπως το ghosting αποτελεί μέγιστη προσβολή για το είναι τους. Καλά ξεμπερδέματα φίλε ghoster αν μας διαβάζεις· θα σε στοιχειώνουν μέχρι να τους δώσεις τη λογική εξήγηση που χρειάζονται.