To να κερδίσεις πίσω έναν Τοξότη αφού έχετε ήδη χωρίσει δεν είναι εύκολη υπόθεση και μάλλον ήδη το ξέρεις.

Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει όσο τίποτα την ελευθερία του και η ιδέα της δέσμευσης το τρομοκρατεί.

Οπότε αν έχετε χωρίσει, πιο πιθανό είναι να θελήσει να παραμείνει… ελεύθερο πουλί, παρά να θελήσει να ξαναγυρίσει στο δικό σου το κλουβί. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ! Εσύ αφού τον θέλεις πίσω, θα την κάνεις την προσπάθειά σου και ότι γίνει…

Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές.

1. Δείξε επιμονή και… υπομονή!

Προσπάθησε να του αποδείξεις το πόσο πολύ τον θέλεις πίσω με κάθε τρόπο. Πράξεις, όχι μόνο λόγια. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση πρόσεξε, μην πέσεις στην παγίδα της υπερβολής. Τόσο… όσο.

 

2. Μην προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις

Μην κάνεις καν την προσπάθεια να τον «βάλεις σε καλούπια». Θα το καταλάβει και θα φύγει όσο πιο μακριά σου γίνεται. Να είσαι ειλικρινής και πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου και η γυναίκα που κάποτε αγάπησε.

3. Να είσαι cool και να μην τον πιέσεις

Το να τον πιέσεις είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις. Ακόμα και η… παραμικρή πίεση θα τον κάνει να νιώσει ότι πνίγεται και θα το βάλει στα πόδια! Δεν είναι ο άνθρωπος που δέχεται πολλά-πολλά σε αυτό το κομμάτι.

4. Δείτε του ότι έχεις γίνει πιο ανοιχτόμυαλη σε σχέση με το παρελθόν

Μπορεί να είχατε κάποιες διαφωνίες σε σχέση με το πώς σκέφτεστε. Εκείνος πάντα ήταν πιο… ανοιχτόμυαλος, πιο προχωρημένος και γενικότερα δεν ήταν ο κλασικός άντρας. Δείξε του, λοιπόν, ότι και εσύ έχεις αλλάξει και έχεις αρχίσει να βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά.

5. Περνάς και μόνη σου καλά!

Ναι! Μπορείς να έχεις και χωρίς εκείνον μια εκπληκτική ζωή, γεμάτη περιπέτεια, δράση, ταξίδια και νέες εμπειρίες. Προσπάθησε να δείξεις ότι περνάς και μόνη σου καλά και ότι δεν χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον για να… «γαντζωθείς».