Υπάρχουν ζώδια που μπορεί να περνάνε δύσκολα, να έχουν πέσει στα πατώματα, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να δεις το πόσο χάλια είναι ψυχολογικά ή το πόσο πολύ πονάει η ψυχή τους.

Είναι και θέμα εγωισμού και θέμα περηφάνιας, αλλά και μια έντονη ανάγκη να ξεπερνούν τα θέματά τους μόνοι τους, χωρίς να κλαίγονται στους γύρω τους και να κάνουν το πρόβλημά τους βούκινο.

Δες παρακάτω προτιμούν να υποφέρουν σιωπηλά παρά να μοιραστούν τον πόνο και τον καημό τους με κάποιον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν είναι από τα άτομα που κλαίγονται. Ζώδιο της γης άλλωστε, προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα πρακτικά και να βρίσκει λύσεις, παρά να κάθεται και να λέει σε φίλους και γνωστούς πόσα προβλήματα έχει και τι τον απασχολεί και πόσο άσχημα νιώθει. Δεν έχει να κάνει με το εάν τα θέματά του είναι ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά. Δε θα σου πει ποτέ το πώς νιώθει κατά βάθος ή το πόσο πληγωμένος είναι.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να τον δεις να είναι στα πατώματα. Αντί να έχεις απέναντί σου δηλαδή ένα περήφανο και αγέρωχο λιοντάρι, να βλέπεις ένα λιοντάρι πληγωμένο, ματωμένο και με πεσμένο τρίχωμα. Ο Λέοντας, όσο και να υποφέρει, δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να δεις αυτή του την πλευρά, να γίνεις μάρτυρας στα χειρότερά του και ας πονάει μέχρι… θανάτου. Θα αντιμετωπίσει μόνος του τα προβλήματά του και όταν νιώσει εκείνος καλύτερα, τότε θα τον ξαναδείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως και να έπρεπε να τον είχαμε βάλει στην αρχή της λίστας. Ο Σκορπιός άλλα σκέφτεται, άλλα νιώθει και άλλα κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να σε αφήσει να τον «διαβάσεις». Μόνο εκείνος ξέρει τα προβλήματά του και ο πόνος του είναι βουβός. Δεν τα μοιράζεται με κανέναν. Είναι αυτοκαταστροφικός και γυρίζει το κεντρί του πάνω του. Δεν θα μοιραστεί τον καημό του για κανένα λόγο. Όταν ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του σαν τον Φοίνικα, τότε θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα αρχίσει τις κοινωνικές επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πόνος του είναι δικός του. Δεν θα μιλήσει σε κανέναν και θα το περάσει όλο το μαρτύριο μόνος του. Θα απομονωθεί, θα αποτραβηχτεί από όλους και όλα και θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές του. Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα τον δρόμο του θα τον βρει. Και το άλλο σίγουρο είναι ότι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ αν πονούσε, αλλά και ποιο ήταν το πρόβλημά του.