Έχε τον νου σου. Το ότι σου λένε για αγάπες και όνειρα τύπου συγκατοικήσεις, γάμους κλπ δε σημαίνει ότι είναι και πιστοί σε εσάς. Αντιθέτως μπορεί να τα λένε από άμυνα στην τάση τους να φλερτάρουν.

Λέων

Έχει τόση περηφάνια που μην περιμένεις να μη φλερτάρει από εδώ και από εκεί. Εδώ το κάνει μπροστά σου, πόσο μάλλον πίσω από την πλάτη σου. Να ακούς αυτά που σου λέει αλλά να μην τον εμπιστεύεσαι στο 100%.

Κι όμως όσο πιστός και να μοιάζει δε σημαίνει ότι είναι τόσο στην πραγματικότητα.Ενώ δεν του το’χεις, είναι αυτός ο συνάδελφος που φέρεται ιπποτικά σε όλες τις γυναίκες και έχει πάντα έναν καλό λόγο. Μόνο για το αντίθετο φύλο. Επειδή είναι αυστηρά μονογαμικός, δεν θα μπει εύκολα σε νέες περιπέτειες. Το κάνει για την επιβεβαίωση.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος δε μπορεί να είναι σε μακροχρόνια σχέση και να παραμένει απόλυτα πιστός, επειδή θέλει μία αλλαγή στην καθημερινότητά του. Θα φλερτάρει διακριτικά, αλλά θα φλερτάρει ό,τι του αρέσει είσαι δεν είσαι μπροστά του.

Δε μπορείς να του κρατήσεις κακία βέβαια γιατί τον λυπάσαι από ένα σημείο και μετά επειδή χάνει την αίσθηση του ορίου και του μέτρου. Το ότι φλερτάρει δε σημαίνει όμως ότι προχωρά στο σεξουαλικό κομμάτι εντελώς.