Η τραγουδίστρια Ελίνα Κωνσταντοπούλου που κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 σήμερα έχει εγκαταλείψει το τραγούδι.

Η τραγουδίστρια, που απέχει από το τραγούδι τα τελευταία πολλά χρόνια, ήταν μία από τις αγαπημένες του κοινού και το 1995 εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ποια προσευχή».

Στο απόγειο της καριέρας της, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου ερωτεύτηκε και αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της για να κάνει οικογένεια.

Μιλώντας στο «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε ότι έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ φτιάχνει και κοσμήματα.

«Κάποια πράγματα έχουν όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να αφήσω το τραγούδι, αλλά όταν σε γεμίζουν άλλα πράγματα παίρνεις εύκολα αυτή την απόφαση. Έγιναν πολλά πράγματα στη δουλειά που δεν μου ταίριαζαν. Από το 2011-2012 έχω αφήσει το τραγούδι και βρίσκομαι καθημερινά στο ζαχαροπλαστείο μου, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης», είπε.

«Εξυπηρετώ κανονικά τον κόσμο, κόβω μπουγάτσα, δίνω γλυκό. Τα τελευταία χρόνια κάνω και κοσμήματα χειροποίητα. Ασχολούμαι με τις πολύτιμες και μη πολύτιμες πέτρες, εισάγω κιόλας πράγματα και φτιάχνω και μόνη μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να επιστρέψω στο τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Η «κόντρα» της με τη Ρούλα Κορομηλά

Μιλώντας για την Ρούλα Κορομηλά, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα. Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον Πρωινό Καφέ και να μου λέει: “Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες;» Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; «Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;» μου είπε. Ναι, είπα εγώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ελίνα Κωνσταντοπούλου :