Μια από τις πιο εκκεντρικές φιγούρες του YouTube τον γνωστό YouTuber Gingerbread Bae φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης (21/1) .

O Gingerbread Bae, κατά κόσμον Νικόλας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης και με χαλαρή διάθεση εξήγησε πώς ξεκίνησε να βάφεται, στην αρχή με τα καλλυντικά της μητέρας του, μια ασχολία που όμως δεν φάνηκε να είναι ένα καπρίτσιο της παιδικής ηλικίας, αλλά και την απώλεια του πατέρα του που στάθηκε η αφορμή για να έρθει πιο κοντά με τη μητέρα του.

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με τη μητέρα του να είναι η πιο αυστηρή, απέκτησε κρυφά από την πρώτη του παλέτα όσο ήταν μαθητής Γυμνασίου, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ήταν εκείνη με την οποία μπορούσε να συζητάει για τη μεγάλη του αγάπη.

Η μητέρα του όμως ήταν και εκείνη που του άσκησε το περισσότερο bullying από όλους, καθώς όπως παραδέχθηκε «αυτή η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο για μια μητέρα να το δεχθεί. Το ότι του άρεσε το μακιγιάζ το δέχθηκα και είδα ότι έχει ταλέντο, αλλά το να βάφεται ο ίδιος δεν μπορούσα να το δεχθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά με τον γιο της να υποστηρίζει πως αυτό που δεν άρεσε στη μητέρα του ήταν ίσως η ιδέα ότι προσπαθεί να γίνει και να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι.

 

Από τα μαγικά χέρια του όμως πέρασε και η Βίκυ Καγιά, η οποία δέχθηκε να τη βάψει για ένα video στο κανάλι του στο YouTube και ο ίδιος μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για εκείνη αλλά και για τη συνεργασία τους, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να βάψει την Άννα Μαρία Ηλιάδου του GNTM.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Gingerbread Bae:

 

Video Player