Καταπέλτης η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ : Ηθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στη βασιλική οικογένεια

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στην βασιλική οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος» δηλώνει η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα
23 Ιανουαρίου 2020 | 13:12

Από το Megxit δεν θα μπορούσε να λείψει και η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, η οποία σε άρθρο της στη βρετανική Sun κατηγορεί τη δούκισσα του Σάσεξ ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ  «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος» έγραψε η Σαμάνθα.

«Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ» σχολίασε για την ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η 55χρονη Σαμάνθα είπε ακόμα ότι το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν φάνηκε στη διαμάχη της με τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ, λέγοντας ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων ήταν αυτή που βοήθησε και άλλαξε την εικόνα της δούκισσας του Σάσεξ.

«Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» έγραψε η Σαμάνθα.

Συμπλήρωσε ακόμα  ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που λέει ότι ασκήθηκε στη Μέγκαν  Μαρκλ, επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».

«Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες» έγραψε.

Είπε ακόμα ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπληξε τον θεσμό και έφτασε «κοντά στην κατάρρευση».

«Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται» έγραψε η Σαμάνθα.

Είπε ακόμα ότι οι κινήσεις του ζευγαριού δεν δείχνουν δύο άτομα που επιθυμούν μια ιδιωτική ζωή.

«Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής», έγραψε για τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Πρόσφατα Άρθρα
Ντούα Λίπα: Με τον καλό της στο Παρίσι 31 Ιανουαρίου 2026, 13:22
Η Κέιτ Χάντσον σχολιάζει το ότι έκανε πολύ νωρίς παιδιά 29 Ιανουαρίου 2026, 10:08
Κλερ Ντέινς: Κατέρρευσε όταν έμεινε έγκυος στα 44 28 Ιανουαρίου 2026, 12:52
Σπάνια εμφάνιση για Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ με τα 3 παιδιά τους 28 Ιανουαρίου 2026, 08:32
Θα τα ξαναβρούν ποτέ οι Μπέκαμ; 27 Ιανουαρίου 2026, 09:42
Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Παντρεύτηκαν πριν γίνουν γονείς 26 Ιανουαρίου 2026, 09:09
Κρις Πρατ: Έχει βρει το μυστικό της οικογενειακής ευτυχίας 26 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Celebrities: Μάθαμε τα life hacks 8 διάσημων beauty A-listers 24 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Τα bob haircut looks που ξεχωρίσαμε από τη σειρά Emily in Paris 24 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Αν και χωρισμένοι, συμφωνούν σε ένα πράγμα 23 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Στράτος Τζώρτζογλου: Χώρισε τελικά με τη Σοφία Μαριόλα; 21 Ιανουαρίου 2026, 10:12
Λίλι-Ρόουζ Ντεπ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ στην κορυφή των πιο κερδοφόρων influencer 21 Ιανουαρίου 2026, 09:40
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Οι γονείς μου ήθελαν να καταστρέψουν τη σχέση μας 20 Ιανουαρίου 2026, 15:49
Ποια είναι η 30χρονη σύντροφος του Σον Πεν; 19 Ιανουαρίου 2026, 14:36
Μέγκαν Φοξ και MGK: Τέλος στη σχέση τους – Προτεραιότητα τα παιδιά 18 Ιανουαρίου 2026, 12:36
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version