Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα έκανε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Το τροχαίο που παρολίγον να του κοστίσει την ζωή του

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης πριν από περίπου έναν χρόνο!

Ο ηθοποιός ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μεταφερθεί στο ΚΑΤ και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Κάποια πράγματα που βγήκαν προς τα έξω δεν ισχύουν»

«Είναι η πρώτη φορά μετά το ατύχημα που βγαίνω και μιλάω και λέω και το οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Δεν έχω μιλήσει πουθενά. Γενικά είναι η πρώτη φορά. Κάποια πράγματα, ίσως σαν δοκιμασία, πρέπει να τα μετράς διαφορετικά μόνος σου και να τα αξιολογείς. Όταν τα επικοινωνείς με κάποιο τρόπο χάνεις την ουσία και την οπτική {…} Κάποια πράγματα που βγήκαν προς τα έξω δεν ισχύουν. Αυτό που ισχύει είναι πως όντως είχα ένα ατύχημα, έσπασα και τα δύο μου πόδια, τώρα είμαι καλά. Το αριστερό πόδι το έσπασα στον μηρό και το δεξί κατέστρεψα το γόνατο, έκανα δύο χειρουργεία, αλλά τώρα είμαι καλά. Δεν έφταιγα στο τροχαίο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εκτός ένα χρόνο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο όλο αυτό που πέρασα» είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Και αυτούς που ήταν κοντά μου και αυτούς που δεν ήταν, αλλά και αυτούς που δεν με γνώριζαν, αλλά ήταν κοντά μου. Αυτοί που ήταν κοντά μου τόσα χρόνια και δεν ήταν τώρα ήταν το μεγαλύτερο μου μάθημα», είπε συγκινημένος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.