Άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε. Τα ξέρεις…

Όσο κι αν δεν θέλεις να το πιστέψεις η προσωπικότητά σου -όσο υπέροχος άνθρωπος κι αν είσαι- έχει τα μελανά της σημεία και τις αδυναμίες της.

Και αρκετά συχνά τα λάθη που μπορεί να κάνεις επηρεάζονται και από τον αστρολογικό σου χάρτη…

Δες παρακάτω τα λάθη που κάνει κάθε ζώδιο στον τρόπο που αντιμετωπίζουν καταστάσεις και πρόσωπα  και πως μπορούν να τα αποφύγουν.

ΚΡΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Άντρα θέλεις, τώρα τον θέλεις! Αμάν πια! Όταν σου ανοίξει η όρεξη για κάτι, ή θα το πάρεις, ή θα φέρεις τον κόσμο ανάποδα!

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αντί να το βουλώσεις και να δώσεις τόπο στην οργή (προσωρινά), τα μαζεύεις μέσα σου και ξεσπάς μια και καλή. Δοκίμασε να εκφράζεσαι και να διεκδικείς σε μικρές δόσεις το δίκιο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αφού εσένα δεν σε πειράζει κάτι, δεν θα πειράξει και τους άλλους. Αμ δε! Επειδή εσύ δεν είσαι μυγιάγγιχτος, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν την μύγα και δεν θα μυγιαστούν (και με περισσή ευχαρίστηση μάλιστα)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΥΣ:

Ωραίο πράγμα να μην θέλεις να ενοχλήσεις τον άλλον, αλλά αν είναι να δεθείς κόμπος εσύ και να υποφέρεις και να αποκτήσεις ψυχολογικά, ενόχλησε μάτια μου! Ενόχλησε!

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Πάσχετε κι οι δυο από το σύνδρομο του Ήρωα: εάν –ψυχαναγκαστικά- δεν φανείτε ο ανώτερος άνθρωπος, να σώσετε καταστάσεις, να δώσετε τόπο στην οργή, ή να κάνετε εκείνο που οι άλλοι δεν θα κάνουν εύκολα, θα σκάσετε! Μα για ποιο λόγο; Θα το εκτιμήσουν πολλοί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Τα παίρνεις όλα προσωπικά. Μα γιατί; Πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς με το καθετί και με τον καθένα ξεχωριστά; Ποτέ και πάλι ποτέ αγάπη μου!