Ο Κριός, το ζώδιο της καρίερας και της πολλής δουλειάς. Επιλέγει κατά βάση άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Σε αυτό φυσικά και παίζει ρόλο η καρμικότητα που προκύπτει από τους πλανήτες και τα άστρα. Οι πλανήτικές όψεις τους επηρεάζουν πολύ. Πάντως ζώδια τα οποία είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του Κριού, είναι λογικό να είναι πιο συμβατά.

Κριός γυναίκα

Αν είσαι γεννημένη τον Μάρτιο, έχεις περισσότερη προτίμηση να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάιο και λιγότερη κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο. Για εσένα οι Δίδυμοι έχουν κάτι το πολύ ανατρεπτικό και κάτι που σου βγάζει την πιο δημιουργική σου πλευρά.

Αν είσαι γεννημένη τον Απρίλιο, αυξάνεται η προτίμηση ο άντρας που θα παντρευτείς να έχει γεννηθεί Ιούνιο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να είναι γεννημένος τον Νοέμβριο. Κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή επιλέγεις τον Καρκίνο, γιατί θες περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια.

 

Κριός άντρας

Αν έχεις γεννηθεί Μάρτιο, αυξάνεται η προτίμηση να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Ιανουάριο, ενώ μειώνεται η πιθανότητα να παντρευτείς με κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο. Ο Αιγόκερως για εσένα είναι ένα ζώδιο με το οποίο θα τα πας εξαιρετικά, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κανείς δε θα βαριέται τον άλλον.

Αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο, προτιμάς περισσότερο να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Φεβρουάριο και λιγότερο κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο. Για εσένα ο Υδροχόος συνιστά ένα ζώδιο με το οποίο θα νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου «μισό». Θα σε κάνει να έχεις περισσότερη αυτοπειθαρχία, με αποτέλεσμα να επιτύχεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό.