Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/1) ο δημοφιλής κωμικός Μάρκος Σεφερλής απαντώντας μεταξύ άλλων, και στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς από τους επικριτές του.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει από τους επικριτές του, δίνοντάς τους τη δική του απάντηση.

«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό.

Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης» υποστήριξε ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχισε:

«Εγώ δεν χλευάζω κανέναν, τύπους κάνω κι έτσι προκαλώ το γέλιο, γιατί έτσι γεννιέται η κωμωδία.

Όταν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι. Κι έχω στεναχωρηθεί, κι έχω κλάψει.

Δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος, αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κανείς από τους «τύπους» που κάνω να μου πει ότι τον χλεύασα. Κάθε μέρα στο κοινό μου βρίσκονται όλοι αυτοί οι τύποι που κάνω».

Συνεχίζοντας ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε

«Ο σκοπός μου δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει.

Έχω «κερδίσει» όλα τα μικρά παιδιά, οι βραδινές μου παραστάσεις έχουν παιδικό κοινό. Πες μου ένα βραδινό θέατρο που έχει από κάτω μικρά παιδιά, δεν μιλάω για παιδικό θέατρο.

Όλοι έχουν άποψη σε ό,τι κάνω πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη», καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά ο Μάρκος Σεφερλής: