Ο ευαίσθητος Ταύρος θα είναι πάντα δίπλα στον σύντροφό του να μοιράζεται τα συναισθήματά του και τα «θέλω» του. Το θέμα είναι πως ο Ταύρος κατά βάση δε θέλει να ασχολούνται μαζί του εκείνοι που δεν τον βλέπουν στα σοβαρά ή για κάποια σοβαρή σχέση.

Ταύρος γυναίκα

Αν είσαι γεννημένη τον Απρίλιο, πιθανόν προτιμάς περισσότερο ο άντρας που θα παντρευτείς να έχει γεννηθεί Ιούνιο και λιγότερο να είναι γεννημένος τον Νοέμβριο. Ο Δίδυμος ή ο Καρκίνος για εσένα θα είναι το ζώδιο με το οποίο θα ταιριάζεις πολύ και θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Αν γεννήθηκες τον Μάιο, είναι πιο πιθανό να προτιμήσεις για σύζυγο κάποιον γεννημένο τον Δεκέμβριο και λιγότερο πιθανό κάποιον που έχει γεννηθεί τον Ιούνιο. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που θα επιλέξεις να σε κατευθύνει στις επιλογές σου και στην καλοπέραση σου. Για εσένα άλλωστε, ένας κοινωνικός και ταξιδιάρης άνθρωπος είναι ό,τι καλύτερο.

Ταύρος άντρας

Αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να θελήσεις να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Φεβρουάριο και λιγότερες κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο. Για εσένα η γυναίκα Υδροχόος, θα είναι ένα άτομο που θα σε εντυπωσιάζει.

Αν έχεις γεννηθεί Μάιο, πιθανόν να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποια που γεννήθηκε τον Ιούνιο , σε αντίθεση με κάποια που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο.

Η γυναίκα Δίδυμος ή Καρκίνος θα είναι για εσένα η τέλεια σύντροφος, διότι θα σε καλύπτει συναισθηματικά και σεξουαλικά, χωρίς παράλληλα να έχεις ανασφάλειες και αμφιβολίες για τις όποιες επαγγελματικές επιλογές σου, μιας και θα σε συμβουλεύει.