Οι celebrities δεν είναι απαραίτητα πηγές γνώσης και σοφίας, αλλά όταν πρόκειται για ομορφιά, το να είσαι στη showbiz σημαίνει ότι έχεις μάθει κάποια πράγματα για το πώς να δείχνεις όμορφη, να διατηρείσαι σε φόρμα και να ζεις καλά. Σίγουρα, δεν είναι πάντα σωστά, αλλά όταν είναι, τα ακούμε.

Οι παρακάτω 10 διάσημες κυρίες είναι επιτυχημένες, εντυπωσιακές και δυναμικές. Ας δούμε, λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό της καθεμίας.

Εύα Μέντες

 

Η κουβανικής καταγωγής ηθοποιός παραμένει λαμπερή στα 44 της χρόνια και μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της με τον Ράιν Γκόσλινγκ.
Η άψογη σιλουέτα της σταρ σίγουρα δεν προδίδει την τεράστια αγάπη της για τα γλυκά. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, συνεχώς προσπαθεί να ελέγξει την επιθυμία της για κάτι γλυκό. Προκειμένου να μην παχύνει, τρώει το γλυκό της μετά το μεσημεριανό της γεύμα και όχι το βράδυ, ενώ παράλληλα γυμνάζεται τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα, προκειμένου να είναι σε φόρμα.

Όσον αφορά τα μυστικά της για υπέροχο δέρμα, η Εύα Μέντες πιστεύει ότι το λαμπερό δέρμα προέρχεται από μέσα μας. ‘Οταν δεν τρέφεται σωστά, παίρνει συμπληρώματα ιχθυελαίου, ενώ της αρέσει να εφαρμόζει στο πρόσωπό της λάδι καρύδας. Πίνει πολύ νερό και έχει πάντα μαζί της ένα μπουκάλι, όπου και αν βρίσκεται, αφού το δέρμα της φαίνεται καλύτερα όταν είναι ενυδατωμένη.

Σκάρλετ Τζοχάνσον

 

Η 35χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού προσπαθεί να έχει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Πίνει άφθονο νερό, το οποίο είναι η συμβουλή της μητέρας της για υγιές δέρμα, και πάντα καταναλώνει ένα ποτήρι νερό με λίγο λεμόνι πριν από τον πρωινό καφέ της. Η πολυάσχολη σταρ προσπαθεί να ξεκουράζεται όταν αισθάνεται κουρασμένη και να μην εξαντλεί τον οργανισμό της.

Αν χρειαστεί να φρεσκαριστεί γρήγορα, θα ακουμπήσει στο πρόσωπό της μια σακούλα με παγάκια. Με αυτόν τον τρόπο «σβήνει» τα σημάδια της κούρασης και ξεκουράζει άμεσα το δέρμα της από το καθημερινό μακιγιάζ.

Σακίρα

 

Η κολομβιανή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δύο γιους με τον κατά δέκα έτη νεότερό της Ζεράρ Πικέ. Ποιο είναι όμως το μυστικό της 42χρονης σταρ για νεανική εμφάνιση; Η Σακίρα γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η προστασία από τον ήλιο. Αντί, λοιπόν, να χρησιμοποιεί μια αντηλιακή κρέμα που προορίζεται για ενηλίκους, επιλέγει να εφαρμόζει αντηλιακό για μωρά! Έτσι, εξασφαλίζει ακόμη ισχυρότερη αντηλιακή προστασία τις ημέρες με έντονη ηλιοφάνεια.

Σαρλίζ Θερόν

 

Η 44χρονη νοτιοαφρικανή ηθοποιός είναι πραγματικά ευλογημένη από τη φύση, αφού έχει πρόσωπο και αναλογίες μοντέλου. Όσον αφορά την περιποίηση του δέρματός της, η σταρ έχει υιοθετήσει μια στρατηγική που οι περισσότερες δεν ακολουθούμε συχνά, καθώς όταν είμαστε ευχαριστημένες με ένα προϊόν περιποίησης δεν το αλλάζουμε εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαρλίζ Θερόν έχει αποκαλύψει ότι αλλάζει τακτικά τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός της, έτσι ώστε το δέρμα της να μη συνηθίζει ένα συγκεκριμένο προϊόν. Πράγματι, όταν εφαρμόζεται για πολύ καιρό το ίδιο προϊόν, το δέρμα συνηθίζει σε αυτό, με αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Έμιλι Ρατακόφσκι

 

View this post on Instagram

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Το 28χρονο τοπ μόντελ διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Χόλιγουντ. Η πρωτεΐνη είναι το μυστικό της και η πηγή της ενέργειάς της. Η εκρηκτική Έμιλι δηλώνει ότι αγαπάει πραγματικά το κρέας και δεν ζει χωρίς αυτό. Μάλιστα, έχει έλλειψη σε σίδηρο, επομένως σίγουρα δεν είναι η κοπέλα που θα δείτε να τρώει μια σαλάτα για μεσημεριανό.

Έμμα Στόουν

 

Η 31χρονη ηθοποιός, η οποία έχει ήδη διαγράψει μια εντυπωσιακή καριέρα στο Χόλιγουντ, έχει βρει έναν εξαιρετικό τρόπο να τονίζει τη φυσική ομορφιά της. Η Έμμα Στόουν έχει ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα λόγω αλλεργιών. Έτσι, έχει επιλέξει μια φυσική λύση για την ενυδάτωση της επιδερμίδας της, η οποία είναι το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού. Εφαρμόζει το λάδι μετά το ντους, κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό της και έτσι έχει λαμπερό δέρμα όλη την ημέρα!

Σύμφωνα με την Έμμα Στόουν, τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι η ενυδάτωση του δέρματός σας, ο επαρκής ύπνος και η περιποίηση των φρυδιών σας.

Χάιντι Κλουμ

 

Τι κι αν είναι πλέον 46 ετών, το σούπερ μόντελ δεν έχει αλλάξει καθόλου από τη δεκαετία του ‘90, όταν την πρωτογνωρίσαμε. Επειτα από περίπου είκοσι χρόνια πορείας στον λαμπερό και απαιτητικό κόσμο του Χόλιγουντ, η Χάιντι Κλουμ είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Το μυστικό της δεν είναι άλλο από την απολέπιση. Οπως έχει αποκαλύψει η ίδια, απολεπίζει το δέρμα της δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου να το αναζωογονήσει.

Μόνικα Μπελούτσι

 

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές και όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από το Χόλιγουντ. Εκτός από απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας για τους αμέτρητους θαυμαστές της, αποτέλεσε επίσης πηγή έμπνευσης για τους Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana, ώστε να δημιουργήσουν μια ολόκληρη συλλογή κραγιόν!

Επομένως, τι είναι αυτό που κάνει τη Μόνικα Μπελούτσι να ξεχωρίζει; Το πρώτο πράγμα, για το οποίο μιλάει η ίδια, είναι το χρώμα των χειλιών της, το οποίο, όπως σημειώνει, είναι το κλειδί για την εκπληκτική εμφάνισή της. Η επιλογή της απόχρωσης εξαρτάται από τη διάθεσή της, ενώ για να διατηρήσει το χρώμα αναλλοίωτο, χρησιμοποιεί μια λεπτή στρώση πούδρας μεταξύ των χρωμάτων για εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Ρις Γουίδερσπουν

 

Η ξανθιά ηθοποιός έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον ανταγωνιστικό κόσμο του Χόλιγουντ και παράλληλα να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η μικροκαμωμένη σταρ από τη Νέα Ορλεάνη είναι ένα γνήσιο κορίτσι του Νότου που αγαπάει το τηγανητό κοτόπουλο, τα μπισκότα και άλλα παραδοσιακά πιάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Το μυστικό της για σταθερό βάρος είναι το ότι τρώει αυτά τα τρόφιμα μόνο σε ειδικές περιστάσεις, ενώ για την καθημερινή της διατροφή επιλέγει άπαχη πρωτεΐνη και λαχανικά. Ετσι, και τρέφεται υγιεινά και δεν στερείται τις αγαπημένες της λιχουδιές!

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς

 

Σε όποια ταινία κι αν έχουμε παρακολουθήσει τη 49χρονη ηθοποιό, έχουμε ζηλέψει τα πλούσια και λαμπερά μαλλιά της. Το μυστικό της για υπέροχα μαλλιά, στην πραγματικότητα είναι πιο απλό και σίγουρα πιο οικονομικό από ό,τι νομίζατε.

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, λοιπόν, περιποιείται τα μαλλιά της με… μπίρα! Χάρη στις βιταμίνες συμπλέγματος Β και τα αμινοξέα που περιέχει, η μπίρα απομακρύνει το σμήγμα από το τριχωτό της κεφαλής και της χαρίζει λαμπερά και υγιή μαλλιά.