Αυτά τα δύο ζώδια μοιράζονται αρκετά κοινά συμπεριφορικά χαρακτηριστικά ακόμη και αν είναι αντίθετα και απέναντι στον αστρολογικό χάρτη. Η ευαισθησία τους τα συνδέει.

Χαρακτηριστικά

Και ο Σκορπιός και ο Ταύρος έχουν κάτι κοινό πέρα από τα συναισθήματα και την ευαισθησία τους. Έχουν ορισμένα ιδανικά όπως ο έρωτας, η σχέση, ο γάμος και η οικογένεια. Αρέσει και στους δύο η σταθερότητα με αποτέλεσμα να τα βρίσκουν πολύ καλά μεταξύ τους στον ερωτικό, ρομαντικό και σεξουαλικό τομέα.

Ακόμα και ως φίλοι ωστόσο θα τους δει κανείς να κάνουν κολλητή παρέα και να είναι ευτυχισμένοι μεταξύ τους. Γενικότερα δεν έχουν κυνισμό, ούτε όμως και ρεαλισμό με αποτέλεσμα ο ένας να «θρέφει» το φαντασιακό του άλλου.

Και για τους δύο η ελπίδα είναι να έχουν κάτι σταθερό και να διέπεται η καθημερινότητά τους από πάθος και ένταση.

 

Αντίθεση

Απέναντι από τον Σκορπιό, βρίσκεται ο Ταύρος. Όταν εσύ δίνεις ρεσιτάλ καχυποψίας στις σχέσεις σου, καθώς δεν εμπιστεύεσαι ούτε… τον άγγελό σου, ο Ταύρος μένει αφοσιωμένος σε όποιους αποφάσισε να βάλει στην καρδιά του, παρά τις κρίσεις, τις αμφιβολίες και τις δυσκολίες.
Όταν εσύ αντιδράς σε ό,τι σε ενοχλεί ή εκφράζεις τη διαφωνία σου με ειρωνεία, κυνισμό και επικριτικά σχόλια, ο Ταύρος χρησιμοποιεί λογικά επιχειρήματα. Και αποφεύγει να τοποθετήσει τη διαφωνία επί προσωπικού, όπως συχνά αρέσει σ’ εσένα να κάνεις. Όταν εσύ έχεις αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου, να ζήσεις τα πάντα σαν να μην υπάρχει αύριο, ο Ταύρος σου δείχνει την αισθησιακή απόλαυση της βραδύτητας.